Aš tiesiog supilu tešlą į kepimo skardą. Receptas negali būti paprastesnis: skanūs kremo suktinukai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kreminis vyniotinis – išskirtinis desertas, kuriame dera švelnus biskvitas ir turtingas, šilkinis klasikinio kreminio kremo skonis. Šis vyniotinis – tai naminio kepimo įkūnijimas, kai kiekvienas ingredientas išryškina kito skonį ir tekstūrą, sukurdamas saldumo ir švelnumo harmoniją.

Šį skanėstą mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai, o jo aromatas gali sukelti nostalgiją jaukiems šeimos arbatos vakarėliams.

Šis desertas puikiai tinka patiekti ant šventinio stalo, tačiau jį galima paruošti ir be ypatingos progos – vyniotiniui su kremu nereikia brangių ar retų produktų, o rezultatas visada džiugina. Jį galima papuošti cukraus pudra, glajumi, šokoladu ar šviežiomis uogomis. Yra daugybė variantų – kaip ir priežasčių palepinti save ir savo artimuosius.

Tešlos ingredientai:

  • Pienas – 400 ml;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Vanilinis cukrus – 1 šaukštelis;
  • Sviestas – 30 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Miltai – 180 g.

Kremo ingredientai:

  • Pienas – 500 ml;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 100 g;
  • kukurūzų krakmolas – 40 g;
  • Sviestas – 70 g;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Druska – žiupsnelis.

Kremo ritinio paruošimas:

Kiaušinius su cukrumi, druska ir kukurūzų krakmolu išmaišykite iki vientisos masės. Į kiaušinių masę

supilkite

šiltą pieną ir išmaišykite

. Supilkite masę į puodą ir užvirinkite. Užvirus, nuolat maišydami dar minutę pavirkite kreminį pagrindą

. Į kreminį pagrindą suberkite vanilinį cukrų ir sviestą, maišykite, kol sviestas ištirps

REKOMENDUOJAME:  Geriausias žuvies gaminimo receptas. Nepelnytai pamirštas sovietinės virtuvės patiekalas

.

Palikite kremą atvėsti po maistine plėvele

. Tešlai išmaišykite kiaušinius su cukrumi ir druska. Sviestą sudėkite į puodą su pienu ir šiek tiek pašildykite.

Į kiaušinių masę supilkite miltus, supilkite pieną ir sviestą ir išminkykite tešlą be gumuliukų

.

30×40 cm dydžio

kepimo

skardą išklokite

kepimo

pergamentu ir supilkite į ją tešlą

. 25 minutes kepkite tešlą 190 laipsnių temperatūroje. Palikite tešlą atvėsti, tada atskirkite ją nuo pergamento

. Kremu aptepkite nepadengtą pusę ir susukite tešlą į ritinėlį.

Просто выливаю тесто на противень. Проще рецепта не придумаешь: вкусный рулет с заварным кремом

Suvyniokite vyniotinį į pergamentą ir palikite, kad sustingtų.

Просто выливаю тесто на противень. Проще рецепта не придумаешь: вкусный рулет с заварным кремом

Palikite vyniotinį su pergamentu 2-3 valandoms šaldytuve. Sutvirtėję nuimkite pergamentą ir apibarstykite vyniotinį cukraus pudra.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku