Aukšti sluoksniuoti blynai su kefyro įdaru. Greiti pusryčiai visai šeimai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai – skanus ir populiarus patiekalas. Tai nedideli plokštainiai. Blynai gali būti saldūs arba nesaldūs, į tešlą dedant įvairių ingredientų, pavyzdžiui, obuolių, moliūgų, sultenių, varškės ar žolelių.

Blynų kepimas – tai iš kartos į kartą šeimose perduodamas procesas, alsuojantis namų šiluma ir jaukumu. Tešla apkepams paprastai užmaišoma greitai, o pats kepimo procesas trunka neilgai, todėl jie yra puikus pasirinkimas pusryčiams, užkandžiams ar desertui.

Apkepai paprastai patiekiami su grietine, uogiene, medumi ar šviežiomis uogomis, kurios suteikia jiems ypatingo skonio ir aromato

.

Tešlos ingredientai:

  • Kefyras – 300 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Cukrus – 50 g;
  • Druska – ¼ šaukštelio;
  • Vanilės ekstraktas – 1 šaukštelis;
  • Sviestas – 20 g;
  • kepimo soda – ½ šaukštelio;
  • Miltai – 250 g.

Įdaro ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 150 g;
  • Cukrus – 20 g;
  • Vanilės ekstraktas – 1 šaukštelis.

Kepinių paruošimas:

Į šiltą rūgpienį įmuškite kiaušinį, supilkite cukrų, druską, vanilės ekstraktą ir ištirpintą sviestą, išmaišykite

. Į mišinį įberkite dalį miltų, išminkykite tešlą

.

Tirštą tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir palikite, kol ruošite įdarą.

Varškę sumaišykite su cukrumi ir vanilės ekstraktu

.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, iš tešlos iškočiokite nedidelius paplotėlius

. Ant paplotėlių

paskirstykite

varškės įdarą, uždenkite tešla.

Высокие пышные оладьи c начинкой на кефире. Быстрый завтрак для всей семьи

Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių po 2-3 minutes.

Высокие пышные оладьи c начинкой на кефире. Быстрый завтрак для всей семьи

Rezultatas – skanūs neįprasti paplotėliai su varške viduje.

REKOMENDUOJAME:  Pyragas "Nevsky" pagal sovietinį receptą. Skaniausias prisiminimas iš vaikystės

Высокие пышные оладьи c начинкой на кефире. Быстрый завтрак для всей семьи

Tai geras būdas paruošti sočius pusryčius visai šeimai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku