Beprotiškai švelnus „Rafaello” pyragas. Kepimas per 15 minučių: paprastas naminis receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Rafaello” tortas – tai išskirtinis ir subtilus skanėstas, užkariavęs daugelio saldumynų mėgėjų širdis visame pasaulyje. Šį desertą įkvėpė populiarūs saldainiai „Rafaello”, garsėjantys unikaliu skonių ir tekstūrų deriniu

. Sniego baltumo kokosų rutuliukai traškiame apvalkale, užpildyti migdolų kremu ir smulkiais riešutais, sukelia nostalgiškus atostogų ir ypatingų akimirkų prisiminimus.

Tortas „Rafaello” yra lengvas ir lengvas, todėl puikiai tinka įvairioms šventėms: vestuvėms, gimtadieniams ir jubiliejams

.

Minkštas biskvitas, pamirkytas švelniame kreme, taip pat naudojamos kokosų drožlės ir migdolai sukuria harmoningą derinį, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą.

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 220 g;
  • raugas – 10 g;
  • Kukurūzų krakmolas – 20 g;
  • Kiaušiniai – 6 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukrus – 150 g;
  • Pienas – 120 ml;
  • augalinis aliejus – 90 ml;

Grietinėlės ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • Kukurūzų krakmolas – 40 g;
  • Pienas – 500 ml;
  • Mascarpone – 300 g;
  • Kokosų drožlės – 30 g.

„Rafaello” pyrago paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite, kol ištirps gumulėliai. Supilkite pieną į puodą su kiaušiniais ir virkite, kol sutirštės

. Kai sutirštės, virkite mišinį minutę nuolat maišydami, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Kremo pagrindą uždenkite maistine plėvele

. Biskvitui miltus persijokite su kepimo milteliais ir kukurūzų krakmolu. Atskirkite trynius nuo baltymų, baltymus su druska išplakite iki purumo

REKOMENDUOJAME:  Nesitikėjau, kad jis bus toks skanus. Mišučių pyragas: už šį receptą buvau apipiltas padėkomis

. Tada į baltymus keliomis dalimis suberkite cukrų ir plakite iki purių viršūnių. Į masę supilkite trynius ir toliau plakite

. Į masę supilkite augalinį aliejų ir pieną, išmaišykite, tada supilkite birius produktus.

Supilkite

tešlą

į kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Tada pašalinkite nelygius biskvito kraštus ir padalykite jį į dvi dalis.

Kremui maskarponę išsukite su 10 g vanilinio cukraus. Palaipsniui į maskarponę įmaišykite kremo pagrindą, suplakite kartu su kokoso drožlėmis. Aptepkite

pyragaičius kremu ir sumontuokite tortą.

Безумно нежный торт “Рафаэлло”. Выпечка за 15 минут: простой домашний рецепт

Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, papuoškite migdolais ir kokoso drožlėmis pagal pageidavimą.

Безумно нежный торт “Рафаэлло”. Выпечка за 15 минут: простой домашний рецепт

Tai puikus desertas bet kokiam renginiui. Jis paruošiamas gana greitai ir jo nereikia ilgai mirkyti.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku