„Delikatesinis pieno mergaitės tortas” – jau penkerius metus gaminu tik šį tortą. Receptas be mirkymo ir pyragų iškočiojimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Milk Girl” pyragas – tai subtilus ir išskirtinis desertas, kuris užkariauja savo subtiliu skoniu ir lengva tekstūra. Šis populiarus pyragas savo pavadinimą gavo dėl pagrindinio ingrediento – kondensuoto pieno, kuris suteikia pyragams ypatingo minkštumo ir saldumo.

Receptas paprastas, tačiau rezultatas visada įspūdingas: ploni, elastingi pyragaičiai, kurių pagrindą sudaro kondensuotas

pienas

, iškepami vos per kelias minutes, o tada pamirkomi lengvame sviestiniame kreme.

Klasikiniame variante naudojama grietinėlė ir sūrio kremas, tačiau galimi variantai su šokoladu, vaisiais, riešutais ar karamele.

Papasakosime, kaip paruošti tortą „Pieno mergaitė”.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Vanilinio cukraus – 20 g;
  • Miltai – 400 g;
  • Kondensuotas pienas – 780 ml;
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai.

Kremo ingredientai:

  • grietinėlės 33% – 1 litras;
  • maskarponės / sūrio / kreminio sūrio – 750 g;
  • citrinos žievelės – 2 šaukšteliai;
  • cukraus pudros – 3 šaukštai;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • Šviežios/šaldytos uogos – 700 g;
  • Cukrus – 150 g;
  • Vanduo – 50 ml;
  • Krakmolas – 2 šaukštai;
  • Marshmallow – 100 g.

Pyrago „Pieno mergaitė” paruošimas:

Į dubenį su kiaušiniais supilkite druską, vanilinį cukrų, supilkite kondensuotą pieną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, supilti į kiaušinių mišinį ir išplakti mikseriu iki vientisos konsistencijos tešlos.

15 minučių palikti tešlą po rankšluosčiu. Per tą laiką ant pergamento pažymėkite 34-40 cm skersmens apskritimus pyragams ruošti

REKOMENDUOJAME:  Vartoju 1 puodelį kefyro ir 1 kiaušinį. Taip gamino mūsų močiutės: 2 skanūs pusryčių receptai

. Ant pergamento dėkite tešlą, ant apskritimo užtepkite ploną 1 mm sluoksnį. Kiekvieną pyragą kepkite atskirai 180 laipsnių temperatūroje 5-7 min.

Kepdami nedėkite pyragų vienas ant kito, jie gali sulipti.

Įdarui uogas susmulkinkite panardinamuoju trintuvu ir gautą masę pertrinkite per sietelį

.

Vandenį sumaišykite su krakmolu, uogų tyrę pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite

. Į verdančią tyrę supilkite cukrų ir supilkite krakmolo vandenį, išmaišykite. Mišinį virkite 1 minutę, tada supilkite į kitą dubenį ir palikite atvėsti šaltame vandenyje.

Išplakite grietinėlę mikseriu nedideliu greičiu, palaipsniui jį didindami, kol susidarys minkštos viršūnėlės

.

Į varškę suberkite citrinos žievelę ir cukraus pudrą, gerai išmaišykite. Supilkite

plaktą grietinėlę į sūrį, išmaišykite ir perkelkite kremą į konditerinį maišelį. Žirklėmis išklokite skardas ir ant paviršiaus paskleiskite kremą

. Ant kremo sluoksnio paskleiskite uogų mišinį, prieš tai supiltą į konditerinį maišelį. Uogų sluoksnį uždenkite pluta ir pakartokite veiksmus, kad surinktumėte tortą.

Нежнейший торт “Молочная девочка” - 5 лет готовлю только его. Рецепт без пропитки и раскатки коржей

Palikite tortą po maistine plėvele šaldytuve bent 4-5 valandoms. Papuošimui sumaišykite likusį grietinėlės ir uogų mišinį, juo aptepkite torto šonus ir viršų.

Нежнейший торт “Молочная девочка” - 5 лет готовлю только его. Рецепт без пропитки и раскатки коржей

Torto viršų papuoškite zefyru ir palikite tortą pusvalandžiui šaldytuve. Gausite gražų skanų švelnų tortą „Pieno mergaitė”.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku