Dešrų pyragai: taip juos gamindavo močiutės Sovietų Sąjungoje. Mano vyras jų suvalgo 10 ir nepriauga svorio.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dešros paplotėliai yra populiarus patiekalas dėl savo paprastumo, sotumo ir universalumo. Jis paklausus ir tarp suaugusiųjų, ir tarp vaikų, dažnai patiekiamas prie šventinių stalų, kasdienybėje ar kaip greitas užkandis.

Dešrelių paplotėliai tapo ypač populiarūs dėl savo sodraus skonio, sotumo ir paprasto paruošimo. Jie gerai laikosi ir gali būti patiekiami tiek karšti, tiek šalti, todėl yra universalus produktas.

Klasikinius dešrainius sudaro tešla ir įdaras. Tešla būna nerauginta arba mielinė, pasirinktinai puri arba smėlinė. Įdarui naudojama virta, rūkyta arba pusiau rūkyta dešra.

Sudedamosios dalys:

  • Kefyras – 300 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Cukrus – 1 šaukštelis;
  • Augalinis aliejus – 20 ml;
  • Miltai – 480 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • Virtos dešros – 250 g;
  • Sūris – 100 g.

Paplotėlių su dešra paruošimas:

Į kefyrą įmuškite kiaušinį, supilkite druską ir cukrų, išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius, supilkite augalinį aliejų, užminkykite elastingą tešlą

. 10 min. palikite tešlą po celofanu

.

Įdarui sūrį ir virtą dešrą sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite. Jei norite, į įdarą taip pat galite suberti žoleles

. Išminkykite tešlą ir padalykite ją į 2 lygias dalis. Kiekvieną tešlos dalį iškočiojame iki 8 mm storio sluoksniu

. Tešlą vizualiai padalijame į nedidelius kvadratėlius, į kuriuos dedame įdaro salas. Uždenkite įdarą antruoju sluoksniu, pirštais apibrėždami kiekvieno pyrago ribas.

REKOMENDUOJAME:  Geriausia picos tešla. Receptas su bet kokiais priedais ant plonos tešlos

Пирожки с колбасой: так готовили бабушки ещё в советском союзе.. Муж съедает по 10 штук и не поправляется

Didele stikline išpjaukite pyragėlius. Kiekvieną paplotėlį apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Пирожки с колбасой: так готовили бабушки ещё в советском союзе.. Муж съедает по 10 штук и не поправляется

Dešrelių pyragėliai yra universalus patiekalas, tinkantis pusryčiams, pietums, vakarienei ar užkandžiui. Jie dera su įvairiais padažais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku