Hebrajų vištiena! Ją galite gaminti kasdien ir niekada nebus nuobodu.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti vištienos suktinukai su prieskoniais ir pomidorais yra labai paprasti, greiti ir skanūs.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

vištienos šlaunelių be kaulo, 6 vnt

; – sviesto, 30 g;
– svogūnų, 3-4 vnt;

– sodos, trečdalis šaukštelio

; – sūrio, 50 g;

– žolelių, prieskonių, pomidorų

; – natūralaus jogurto arba

grietinės

.

Paruošimo procesas

Svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais

. Įkaitinti keptuvę be aliejaus ir sudėti svogūnus, įdėti gabalėlį sviesto ir masę išmaišyti, uždengti dangčiu ir ištirpinti sviestą, palaukti, kol svogūnai paleis sultis.

Pabarstyti soda ir išmaišyti.

Patarimas: soda padės svogūnams tapti vientisu ir labai aromatingu padažu.

Svogūnus pasūdykite ir gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį, uždenkite svogūnus dangčiu ir troškinkite 7 minutes.

Nuimkite mėsą nuo kaulų vienu gabalu ir įtrinkite druska bei pipirais.

Paimkite bet kokį kiekį pomidorų ir supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su smulkintomis žolelėmis, druska ir pipirais, grietine arba natūraliu jogurtu – porą šaukštų

. Įdarą dėkite ant mėsos, susukite suktinukus

.

Suktinukus sudėkite

į kepimo indą, aptepkite svogūnų padažu. Formą uždenkite folija

. 35-40 min. kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje

. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos formą išimkite, suktinukus apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite, kol paruduos

. Patiekite su įvairiais garnyrais

ir

šviežių daržovių salotomis.

Курица по-еврейски! Готовь хоть каждый день не надоедает


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku