Imu 1 kiaušinį, miltus ir pieną. Jie tokie skanūs ir purūs: greitas saldžių bandelių receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai ir bandelės daugumai žmonių laikomi vienu geidžiamiausių maisto produktų. Ši statistika gana stebina, nes iš pradžių buvo manoma, kad žmonės labiau mėgsta mėsą nei duoną.

Miltų produktų skonis ir aromatas gali nuraminti žmogų ir netgi sumažinti stresą. Tai greičiausiai lemia dopamino gamyba, kuri skatina organizmą nusiraminti.

Tačiau šiais laikais rasti skanių kepinių darosi sunku. Parduotuvių bandelės nėra aromatingos ir minkštos, nes ilgai laikosi lentynoje pakuotėje.

Verta patiems pasigaminti purių, skanių bandelių.

Ingredientai bandelėms:

  • sausos mielės – 9 g;
  • vanduo – 240 ml;
  • kiaušinis – vnt.;
  • cukrus – 2 arb. šaukšteliai;
  • vanilinis cukrus – 8 g;
  • apelsino žievelės;
  • augalinis aliejus – 3 šaukšteliai;
  • pienas – 150 ml;
  • miltai – 400 g;
  • kepimo milteliai – 6 g;
  • druska – ¼ šaukštelio;
  • sviestas – arb. šaukštelis

Bandelių gaminimas:

Sausas mieles reikia praskiesti karštu vandeniu, kad susidarytų savotiška tešla. Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, supilkite vanilę ir įprastą cukrų, įberkite apelsino žievelės.

Ingredientus su kiaušiniu reikia sumaišyti, o tada supilti augalinį aliejų. Į kiaušinių mišinį supilkite pieną, palaipsniui įberkite miltus su kepimo milteliais ir druska.

Minkykite tešlą, į kurią reikia įdėti papildomai sviesto. Suformavus bandelę, indą reikia uždengti celofanu ir palikti pusvalandį pakilti.

Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis ir iškočiokite storus (cm) apvalius sluoksnius. Paplotėlius reikia padalinti į 8 trikampius kaip picą.

REKOMENDUOJAME:  Paprasta, soti ir be papildomų kalorijų. Šį maltos mėsos patiekalą galima valgyti net vakare.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite į jį tešlos trikampius. Kepkite bandeles ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Iškepus bandeles rekomenduojama pabarstyti cukraus pudra. Rezultatas – greitai iškepamos bandelės, kurių nereikia ilgai minkyti ar įkaitinti orkaitės.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku