Jamie Oliveris išdavė, kaip kepti bulves: išeis traškios ir purios

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nė viena sekmadienio vakarienė neapsieina be tobulų auksinės spalvos keptų bulvių. Bet kaip užtikrinti, kad jos būtų minkštos ir purios viduje, bet traškios išorėje? Pasak Jamie Oliverio, turite atlikti kelis paprastus veiksmus.

Norėdamas padėti tautiečiams, garsusis šefas „TikTok“ pasidalino vaizdo įrašu ir parodė, kaip paruošti tobulai keptas, burnoje tirpstančias bulvytes, rašo mirror.co.uk.

Pats Jamie šį receptą įvertino vienuolika balų iš dešimties. Pirmiausia įmeskite nuluptas bulves į sūdytą vandenį ir virkite dešimt minučių. Tada nukoškite jas kiaurasamtyje, užpilkite šaukštą aliejaus ir šlakelį raudonojo vyno acto bei gerai sukratykite.

„Pažiūrėkite, ką aš darau. Matote, kaip tai darau?“, – aiškina šefas. Jis tęsia: „Taigi, kepsiu jas maždaug 180/190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių“.

Tačiau neskubėkite – nes laukia dar vienas svarbus veiksmas. Po 40 minučių reikės išimti skardą iš orkaitės ir grūstuve suspausti bulves, kaip tai daro šefas.

„Kiekvieną bulvę lengvai spustelėkite grūstuve, kad, odelei susprogus, viduje esantis gražus krakmolas tiesiog išsipūstų. Tada vėl skardą pašaukite į orkaitę dar 10 minučių, – rekomenduoja jis. – Trašku ir puru!“.

@jamieoliver 11/10 #roastpotato recipe 🔥 #potato #potatoes #roast #roastpotatoes #roasties #foodtiktok #sundayroast #roastdinner #budgetfriendly #savingmoney ♬ Sunny Day – Ted Fresco

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku