Jei išbandysite šį užtepėlę, česnakų ims trūkti. Iš česnakų ūglių gaminamas pikantiškas prieskonis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Česnakų užtepėlė – ryškus, turtingo skonio užkandis, kuris jau seniai ir tvirtai įsitvirtino daugelio tautų kulinarijoje. Jos populiarumą lemia paruošimo paprastumas, prieinamumas ir universalumas.

Česnakų užtepėlė tinka kaip atskiras užkandis, tačiau ja

galima

gardinti sumuštinius, bandeles, keptas bulves, keptas daržoves, mėsą, žuvį ar vištieną. Ji dažnai patiekiama prie šventinio stalo, ja puošiami tartaletės, pita arba ruginė duona, o kartais naudojama kaip „slaptas sluoksnis” užkandiniuose pyraguose ir suktinukuose.

Sudedamosios dalys:

  • česnako rodyklės;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • hopeli-suneli – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 50 ml.

Česnakų užtepėlės paruošimas:

Į masę įberkite druskos, juodųjų pipirų, hmeli-suneli ir augalinio aliejaus, vėl susmulkinkite

blenderiu.

Чеснок станет дефицитом, если вы попробуете эту намазку. Пикантная приправа из чесночных стрелок

Perpilkite užtepėlę į sausus švarius stiklainius.

Чеснок станет дефицитом, если вы попробуете эту намазку. Пикантная приправа из чесночных стрелок

Šį mišinį galima laikyti šaldytuve iki 3 mėnesių.

Чеснок станет дефицитом, если вы попробуете эту намазку. Пикантная приправа из чесночных стрелок

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Skani ir soti Bolonijos sriuba. Pabandykite ją pasigaminti, jums patiks

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku