Kad žiemą neišleistumėte pinigų žalumynams, darykite tai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paėmiau krapų, petražolių ir laiškinių svogūnų. Viską gerai nuploviau ir išdėliojau ant popierinių rankšluosčių ant stalo, kad žalumynai šiek tiek apdžiūtų.

O jei krapuose ir petražolėse leidžiama šiek tiek drėgmės, tai žalieji svogūnai turėtų būti visiškai sausi.

Pradėsiu nuo žaliųjų svogūnų. Juos reikia smulkiai supjaustyti, ir tam reikia paimti labai aštrų peilį, nes jei peilis bus atšipęs, jį sutraiškysite ir svogūnai išskirs sulčių perteklių.

Štai kiek svogūnų gavau.

Dabar imu butelius, mano atveju, iš pieno, su plačiu kakleliu, kaip šis. Jie turi būti sausi ir švarūs. Atsargiai pripildykite juos svogūnais, nereikia plūkti, bus tiek, kiek telpa į butelį. Gavau 3 litrų butelius ir 1 mažą.

Dabar sandariai užsukame dangtelius ir galime juos įdėti į šaldiklį. Šį svogūną naudoju absoliučiai bet kokiame patiekale ir net salotose.

Toliau ateina krapai ir petražolės, juos reikia smulkiai supjaustyti ir, jei norite, galite pasigaminti įvairių, bet aš juos paprastai visada užšaldau atskirai. Štai kiek žalumos gavau.

Dabar paimsiu šiuos mažus maišelius su užtrauktuku. Matote, maniškiai maži, bet iš principo galite imti bet kokius. Ir aš juos pripildau, jei įmanoma, pašalindamas visą orą, ir uždarau maišelį. Šiuo atveju, su žalumynais, galite jį sandariau prikimšti.

Aš jau viską turiu pasiruošęs.

Šiuos mažus maišelius sudėjau į vieną didelį maišelį ir taip įdėjau į šaldiklį. Šiuos žalumynus galite naudoti absoliučiai bet kokiuose receptuose; juos reikia dėti į patiekalą neatšildžius, kaip ir laiškinius svogūnus.

REKOMENDUOJAME:  Geriausios trąšos svogūnams liepą

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku