Korėjietiški pomidorai (labai skanūs). Šaltas užkandis!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Aštrūs, aštrūs, sultingi ir labai skanūs pomidorai specialiame marinate.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

pomidorų, 2 kg;

– pipirų ir aštriosios paprikos po 2 vnt.;

– česnako, 2 galvutės; –

žolelių

; – 9 proc. acto, 100 ml; –

rafinuoto augalinio aliejaus, 100 ml; –

druskos, 50 g; –

cukraus, 100 g.

Paruošimo procesas

Padažui mėsmale arba blenderiu susmulkinkite saldžiąją papriką, aštriąją papriką, česnaką. Iš anksto išvalykite paprikas nuo sėklų ir kotelių.

Patarimas: jei malate mėsmale, smulkiam malimui naudokite smulkų tinklelį.

Imkite didesnius ir skirtingus žalumynus. Smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su daržovių tyre, įberkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir acto. Išmaišykite padažą

. Rinkitės tankius pomidorus, pavyzdžiui, kreminės veislės, ne didelius. Nuplaukite ir perpjaukite į 2 dalis, nupjaukite uodegėles.

Marinatas bus trijų litrų stiklainyje

. Ant dugno uždėkite šiek tiek padažo ir sudėkite pomidorų sluoksnį, užpilkite padažo, pomidorų sluoksnį.

Taip kaitaliokite ir užpildykite visą stiklainį

.

Uždenkite dangteliu, pakratykite ir apverskite stiklainį dangteliu, padėkite jį ant lėkštės ir padėkite taip į šaldytuvą 12 valandų.

Ryte galite valgyti pomidorus, kurie yra viršuje, ties kakleliu, o tie, kurie yra apačioje, bus marinuojami toliau.

Patarimas: pomidorus šiame marinate šaldytuve galima laikyti tik vieną savaitę.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku