Lengvas sausainių su varškės įdaru arbatos receptas. Paruošta iš turimų produktų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sausainiai su varškės įdaru yra vienas skaniausių ir universaliausių konditerijos gaminių, kuriame dera tešlos lengvumas ir varškės įdaro švelnumas. Jų populiarumą kepant namuose lemia gaminimo paprastumas ir galimybė keisti ingredientus pagal skonį

. Kepdami sausainius su varškės įdaru turite galimybę parodyti kulinarinius įgūdžius ir kūrybiškumą.

Sausainiai su varškės įdaru yra puikus desertas tiek kasdienėms arbatėlėms, tiek šventiniams stalams, nes visada gali patenkinti daugelio žmonių skonio pageidavimus.

Tešlos ingredientai:

  • Miltai – 300 g;
  • Cukrus – 50 g;
  • Sviestas – 120 g;
  • grietinė – 150 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • raugas – 1 šaukštelis.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 300 g;
  • Cukrus – 50 g;
  • Vanilinis cukrus;
  • manų kruopos – 3 valg;
  • Baltymai – 1 vnt.

Sausainių su varške paruošimas:

Miltus persijokite, sumaišykite su cukrumi, druska ir kepimo milteliais, į mišinį įmaišykite šaltą sviestą. Sviestą ir miltus suminkyti į kreminius trupinius

. Į trupinius įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir išminkyti nelipnią tešlą, kad gautųsi blokelis. Svarbu tešlą minkyti greitai, kad sviestas neištirptų nuo rankų karščio.

Tada tešlą išimkite į celofaną ir palikite šaldytuve

.

Įdarui varškę pertrinkite per sietelį.

Į varškę įmaišykite baltymus, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas ir viską gerai išmaišykite

.

Padalykite tešlą į dvi lygias dalis, antrąją dalį vėl įdėkite į šaldytuvą

REKOMENDUOJAME:  Tikriausia obuolių charlotte. Skanus pyragas, tirpstantis burnoje

. Rankomis išminkykite tešlą į plokščią paplotėlį, iškočiokite jį į stačiakampį 2-3 mm storio sluoksnį. Ant stačiakampio krašto, maždaug 1 cm atstumu vienas nuo kito, užtepkite ½ varškės įdaro.

Įdarą uždenkite dalimi tešlos ir suvyniokite. Suktinuką patepkite trynių ir pieno mišiniu, padalykite į vienodus nedidelius gabalėlius.

Sausainius dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos

.

Tuos pačius veiksmus pakartokite su likusiu įdaru ir antrąja tešlos dalimi.

Легкий рецепт печенья с творожной начинкой к чаю. Готовится из доступных продуктов

Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.

Легкий рецепт печенья с творожной начинкой к чаю. Готовится из доступных продуктов

Rezultatas – kvapnūs ir minkšti varškės sausainiai. Jei pageidaujate, iškepusius sausainius galite pabarstyti cukraus pudra.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku