Mano mama mokė druskinti kvepiančius taukus pagal savo močiutės receptą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Saline yra vienas iš mėgstamiausių patiekalų. Tai maistingas ir naudingas delikatesas, nuvertintas Vakarų šalyse. Tinkamai virti kiaulės ištirps burnoje ir sukels tik gerus įspūdžius apie patiekalą. Maisto ruošimo algoritme nėra nieko sudėtingo, svarbiausia yra atitikti proporcijas.

Sudedamosios dalys sūdymui:

  • taukai – 1 kg;
  • pipirai – žiupsnelis;
  • druska – 4 šaukštai. l.;
  • česnakai – 15 gvazdikėlių.

Riebalų paruošimas :

Riebalų gabalas turi būti kruopščiai nuplaunamas ir supjaustytas mažais kubeliais. Išvalykite česnako skilteles iš lukštų ir paspauskite specialiu presu švariame dubenyje.

Druska ir pipirai česnako gurel, gerai išmaišyti. Kiekvieną riebalų kubą triname iš česnako ir prieskonių.

Mes įdedame riebalus į keptuvę, kad jis būtų tvirtai vienas kitam. Pamirškite apie keptuvę su taukais šaltoje vietoje 4 dienas.

Galite valgyti su žaliais svogūnais arba juoda duona.

Kaip rezultatas, mes gauname skanų taukus, kuris puikiai tinka užkandžiams. Jie gali patikti jūsų mylimam vyrui ir mėgautis šiuo kvapniu patiekalu.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Vartoju pitos duoną ir varškę. Greiti ir sotūs pusryčiai kiekvienai dienai: skanu ir sveika
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku