Saline yra vienas iš mėgstamiausių patiekalų. Tai maistingas ir naudingas delikatesas, nuvertintas Vakarų šalyse. Tinkamai virti kiaulės ištirps burnoje ir sukels tik gerus įspūdžius apie patiekalą. Maisto ruošimo algoritme nėra nieko sudėtingo, svarbiausia yra atitikti proporcijas.
Sudedamosios dalys sūdymui:
- taukai – 1 kg;
- pipirai – žiupsnelis;
- druska – 4 šaukštai. l.;
- česnakai – 15 gvazdikėlių.
Riebalų paruošimas :
Riebalų gabalas turi būti kruopščiai nuplaunamas ir supjaustytas mažais kubeliais. Išvalykite česnako skilteles iš lukštų ir paspauskite specialiu presu švariame dubenyje.
Druska ir pipirai česnako gurel, gerai išmaišyti. Kiekvieną riebalų kubą triname iš česnako ir prieskonių.
Mes įdedame riebalus į keptuvę, kad jis būtų tvirtai vienas kitam. Pamirškite apie keptuvę su taukais šaltoje vietoje 4 dienas.
Galite valgyti su žaliais svogūnais arba juoda duona.
Kaip rezultatas, mes gauname skanų taukus, kuris puikiai tinka užkandžiams. Jie gali patikti jūsų mylimam vyrui ir mėgautis šiuo kvapniu patiekalu.


