Mimozos, kurių dar niekas nebandė: neįtikėtinas 5 minučių užkandžių receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tai idealūs patiekalai šventiniam stalui, lengvam užkandžiui ar net greitiems sumuštiniams.

Sudedamosios dalys:

Virti kiaušiniai – 9 vnt.

Žalumynai (svogūnai, petražolės)

Konservuota žuvis (sardinės, tunas, šprotai arba silkė)

Kietasis sūris – 100 g

Česnakas – 2–3 skiltelės

Majonezas

Marinuoti grybai, agurkai, kaparėliai, alyvuogės

Užpildymo parinktys:

1. Žuvies įdaras
– Išimkite trynius iš kiaušinių puselių.
– Sumaišykite juos su konservuota žuvimi ir trupučiu majonezo.
– Įdėkite šiek tiek smulkintų žolelių.
– Pasirinktinai: smulkiai supjaustyti kiaušinių baltymai.
– Viską gerai išmaišykite, kol gausite pastos konsistenciją.
Gardus ir universalus užtepėlė!

2. Sūrio ir česnako įdaras
– Trynius ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
– Įdėkite smulkinto česnako ir majonezo.
– Pasirinktinai: tarkuoti kiaušinių baltymai.
Puikiai tinka skrebučiams ir skrebučiams – pikantiškas ir sotus!

3. Mėsos įdaras su grybais
– susmulkinkite mėsą, grybus, žoleles ir sūrį.
– Sumaišykite su majonezu.
Likučius galima kepti ant duonos ir pasigaminti mini picą!

Kaip patiekti:

– Įdaru įdarykite kiaušinių baltymų puseles – atrodo šventiškai ir apetitiškai.
– Viską sumaišykite į salotas arba naudokite kaip užtepėlę.
Skonis garantuotai patiks kiekvienam!

Virimo laikas Virimo laikas: 15 minučių

Laikas pasiruošti Paruošimo laikas: 15 minučių

Porcijos Porcijos 12–14 porcijų

Visų mėgstamas Mimosa salotas lengva paruošti. Šiandien siūlome jums paruošti nuostabų įdarytų kiaušinių užkandį.

Šios kiaušinių salotos amžinai taps jūsų mėgstamiausiomis. Įperkamas užkandis, pagamintas iš paprastų ingredientų.

REKOMENDUOJAME:  Visą vasarą gaminu kebabus. Auksinės bulvės: svečiai sako, kad tai stebuklingas receptas

Mimosa velniški kiaušiniai – receptas

Jums reikės:

  • Kiaušiniai – 8-10 vnt.
  • Tunas aliejuje – 120 g
  • Kietasis sūris – 50 g
  • Majonezas 3 šaukštai
  • Druska
  • Žalieji svogūnai
  • Krapai

Kiaušinius nuplaukite ir virkite 15 minučių, kol visiškai išvirs. Atvėsinkite šaltame vandenyje ir nulupkite.

Kiaušinius perpjaukite per pusę ir trynį sudėkite į dubenį. Įpjaukite 6-8 kiaušinius ir 2 palikite įdarui.

Palikite kelis trynius papuošti „Mimosa“ užkandžiui.

Likusius trynius sutarkuokite smulkia tarka arba susmulkinkite šakute.

Ant trynių smulkia tarka sutarkuokite 2 kiaušinius.

Į trynį įtarkuokite kietąjį sūrį. Galite naudoti olandišką arba čederio sūrį.

Atidarykite tuno konservų dėžutę, nupilkite aliejų ir sutrinkite šakute. Įpilkite į trynį.

Smulkiai supjaustykite kelis laiškinius svogūnus ir suberkite į įdarą.

Įberkite druskos, 3 šaukštus lengvo majonezo.

Gerai išmaišykite Mimosa salotas ir paragaukite. Galite pridėti šiek tiek Provanso žolelių.

Kiekvieną kiaušinio pusę įdarome mimozos įdaru. Viršų lengvai aptepkite majonezu. Mes tai darome taip, kad dekoras gerai laikytųsi.

Sutarkuokite 4 trynius, kurie buvo palikti papuošimui. Gausiai apšlakstykite kiaušinių tryniais ir sudėkite į gražią serviravimo lėkštę.

Įdarytus kiaušinius papuošiame krapų šakelėmis ir patiekiame.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku