Mokestinis pyragas „3 stiklinės”. Receptas be impregnavimo: viską sumaišau ir dedu į orkaitę.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Grietinės tortas yra klasikinis ir subtilus desertinis patiekalas, kurį daugelis mėgsta dėl jo lengvumo ir švelnaus skonio.

Tokio torto pagrindą paprastai sudaro erdvūs biskvitai, kurie puikiai dera su grietinės kremu.

Grietinės grietinėlė yra švelnios tekstūros, vidutinio saldumo ir šiek tiek rūgštoka, todėl suteikia tortui ypatingo gaivumo ir subalansuoto skonio.

Šis tortas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta desertus be per didelio sunkumo ir pernelyg didelio saldumo

.

Be to, grietinę lengva paruošti, o dėl savo struktūros ji gerai įsigeria į pyragus, todėl kiekvienas gabalėlis tampa sultingas ir aromatingas.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 1 vnt;
  • kefyras – 250 ml;
  • miltai – 160 g;
  • cukraus – 200 g;
  • kakavos miltelių – 2 valg;
  • sodos – 1 valgomasis šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai.

Kremo ingredientai:

  • grietinė – 500 g;
  • cukraus pudros – 3 šaukštai;
  • graikiniai riešutai.

Torto su grietine paruošimas:

Į kefyrą supilkite sodą ir gerai išmaišykite. Į dubenį su kiaušiniais supilti cukrų ir druską, taip pat išmaišyti, tada supilti kefyrą

. Į masę persijoti miltus ir kakavos miltelius, išminkyti tirštą tešlą

.

Į tešlą supilkite augalinį aliejų, išmaišykite ir sudėkite į kepimo formą.

35-40 min. kepkite biskvitą 170 laipsnių temperatūroje, tada išimkite išgaubtą biskvito dalį ir padalykite jį į 3 dalis. Kremui grietinę sumaišykite su cukraus pudra

. Riešutus susmulkinkite, kiekvieną plutą aptepkite grietine. Kremo sluoksnius apibarstykite riešutais ir surinkite tortą

REKOMENDUOJAME:  Erdvus kaip pūkas. Lengviausias skanių apelsinų keksiukų receptas

. Kremu aptepkite torto šonus, taip pat ir viršų. Palikite tortą 30 minučių kambario temperatūroje.

Дежурный торт «3 стакана». Рецепт без пропитки: всё перемешиваю и в духовку

Papuoškite tortą sausainių trupiniais ir kakavos milteliais. Gausite paprastą ir greitą pyragą arbatai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku