Naminė Nutella. Būtinai išbandykite šį receptą, jis pats geriausias!
Jau seniai gaminu naminę „Nutella“, ji gaunasi daug skanesnė nei pirktinė, sveikesnė ir pigesnė. Labai skanu tiek užtepus ant bandelės, tiek su arbata, blynais ar vafliais. Aš irgi gaminu šį desertą: padarau mažus krepšelius, tada į vidurį dedu „Nutella“, o ant viršaus – riešutus! Pasirodo, neįtikėtinai skanu.
Sudedamosios dalys:
Pienas – 1 stiklinė;
miltai – 1,5 šaukšto;
cukrus – 1 stiklinė;
kakava – 2 šaukštai;
sviestas – 1 valgomasis šaukštas;
malti graikiniai riešutai – 3 šaukštai.
Naminė Nutella. Žingsnis po žingsnio receptas
Užvirinkite pieną ir sviestą.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir kakavą.
Atsargiai supilkite gautą mišinį į pieną, nuolat maišydami.
Mišinys turėtų virti ant silpnos ugnies 10–12 minučių.
Atvėsinkite, suberkite maltus riešutus ir atšaldykite.
Naminė „Nutella“ puikiai tinka pusryčiams su skrebučiais. Būtinai išbandykite šį receptą, jis pats geriausias!
Skanaus!