Naminė Nutella. Būtinai išbandykite šį receptą, jis pats geriausias!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Naminė Nutella. Būtinai išbandykite šį receptą, jis pats geriausias!

Jau seniai gaminu naminę „Nutella“, ji gaunasi daug skanesnė nei pirktinė, sveikesnė ir pigesnė. Labai skanu tiek užtepus ant bandelės, tiek su arbata, blynais ar vafliais. Aš irgi gaminu šį desertą: padarau mažus krepšelius, tada į vidurį dedu „Nutella“, o ant viršaus – riešutus! Pasirodo, neįtikėtinai skanu.

Sudedamosios dalys:

Pienas – 1 stiklinė;
miltai – 1,5 šaukšto;
cukrus – 1 stiklinė;
kakava – 2 šaukštai;
sviestas – 1 valgomasis šaukštas;
malti graikiniai riešutai – 3 šaukštai.

Naminė Nutella. Žingsnis po žingsnio receptas

Užvirinkite pieną ir sviestą.

Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir kakavą.

Atsargiai supilkite gautą mišinį į pieną, nuolat maišydami.

Mišinys turėtų virti ant silpnos ugnies 10–12 minučių.

Atvėsinkite, suberkite maltus riešutus ir atšaldykite.

Naminė „Nutella“ puikiai tinka pusryčiams su skrebučiais. Būtinai išbandykite šį receptą, jis pats geriausias!

Skanaus!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Pats švelniausias pyragas be miltų. Pavlovos tortas - beė su braškėmis
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku