Naminio šokoladinio pyrago receptas. Lengva pasigaminti namuose, naudojant vos kelis ingredientus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šokoladinis tortas – tai ne tik desertas, bet ir šventės bei džiaugsmo simbolis, galintis nustebinti ir pradžiuginti bet kokioje aplinkoje. Jo populiarumo paslaptis – ne tik sodrus šokolado skonis, bet ir jo gaminimo etapai bei begalė puošybos variantų. Kiekvienas šio skanėsto kąsnis byloja apie meilę ir rūpestį, nes jo kūrimui reikia laiko ir dėmesio detalėms.

Šis tortas jau šimtmečius užima svarbią vietą viso pasaulio konditerijos meno kultūroje

.

Jo receptų būna nuo paprastų iki sudėtingų, nuo tradicinių iki modernių

. šokoladinis tortas – tai daugiau nei tik maistas. Tai kulinarinis menas, jungiantis žmones ir darantis mūsų gyvenimą šiek tiek saldesnį.

Biskvito sudedamosios dalys:

  • Miltai – 120 g;
  • kakavos miltelių – 30 g;
  • rauginimo medžiagos – 1/2 šaukštelio;
  • sodos – 1/4 šaukštelio;
  • druskos – 1/4 šaukštelio;
  • sviestas – 100 g;
  • cukraus – 100 g;
  • rudasis cukrus – 50 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • pieno – 50 g;
  • jogurtas – 50 g;
  • vanilės ekstraktas – 1 šaukštelis.

Kremo ingredientai:

  • Sviestas – 165 g;
  • cukraus pudros – 55 g;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • vanilės ekstraktas – 1 šaukštelis;
  • „Nutella” – 50 g.

Šokoladinio pyrago paruošimas:

Sumaišykite pieną su jogurtu, atskirai mikseriu išsukite sviestą. Į sviestą suberkite baltąjį ir rudąjį cukrų, toliau plakite, kol smėlio grūdeliai ištirps

REKOMENDUOJAME:  Tai ne receptas, bet Dievo dovana. Kepenų suktinukas: paprastas, skanus ir pigus

. Į grietinėlės masę po vieną įmuškite kiaušinius ir toliau plakite

.

Į mišinį supilkite vanilės ekstraktą, išplakite iki vientisos masės.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, kakava, soda ir druska, dalį jų persijokite į grietinėlės mišinį, išminkykite tešlą. Į masę supilkite dalį pieno ir jogurto, persijokite antrąją dalį miltų, sumaišykite ingredientus

. Į tešlą

supilkite

likusį pieną ir jogurtą bei miltus, toliau minkykite. Tešlą sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos

. Kremui išsukite sviestą, suberkite cukraus pudrą ir toliau plakite. Į grietinėlę įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, išplakite iki vientisos masės ir supilkite ją ant tešlos viršaus

. Paskirstykite kremą po visą tešlos paviršių ir į jį įmaišykite „Nutella”. Smeigtuku padarykite tešlos paviršiuje raštą ir kepkite pyragą 170 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.

Рецепт домашнего шоколадного торта. Легко приготовить дома всего из нескольких ингредиентов

Рецепт домашнего шоколадного торта. Легко приготовить дома всего из нескольких ингредиентов

Atvėsę gausite gardų šokoladinį pyragą. Tai geras deserto variantas arbatos vakarėliui.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku