Tokie užkandžiai, kuriuos patiekiu su grybų padažu, yra vienas iš dažniausiai pasitaikančių patiekalų mūsų šeimos stale. Dabar noriu pasiūlyti jums išbandyti šį skanų produktą.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- bulvės, 5 vnt;
- kiaušinis, 1 vnt;
- druska, pipirai, kvapnios žolės, mairūnas;
- miltai, 2 šaukštai;
- Susmulkinta duona, 100 g.
Grybų padažui paruošti būtina:
- grybai, 500 g;
- svogūnai, 1 vnt;
- augalinis aliejus, 2 šaukštai;
- sviestas, gabalas;
- riedų grietinė, 200 g;
- riebus kremas. 150 ml;
- druska, pipirai, žalumynai;
- česnakai, 2 dantys.
Paruošimo procesas
Bulvės verda pasūdytame vandenyje ir susukamos bulvių koše, atvėsinamos.
Sumaišykite tyrę su kiaušiniu, prieskoniais, aromatinėmis žolelėmis, miltais ir gerai sumaišykite iki vienodumo.
Suformuokite kotletus ir apnuoginkite juos krekeriais, kepkite į ruddy keptuvėje.


Dėl padažo kepame svogūnus, kol paruošite.
Sausoje keptuvėje kepame grybų gabaliukus, kol visa drėgmė išgaruos, pridedame augalinio aliejaus ir svogūnų, sviestą ir kepkite kartu kelias minutes.
Druska ir pipirai, supilti prieskonius ir grietinę, išmaišyti. Troškinkite apie 5 minutes.
Įpilkite česnako ir žalumynų, troškinkite porą minučių.
Mes suteikiame infekcijas, laistydami juos grybų padažu kartu su bet kokiais šalutiniais patiekalais pagal jūsų skonį.

Vakarienė su tokiais skaniais bulvių kotletais ir grybų padažu yra tikras goulmano malonumas.

