Paprastas arbatos receptas. Neįtikėtinai skanūs baltarusiški bulviniai sausainiai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Baltarusiški bulviniai” sausainiai – tai unikalus ir originalus desertas, gavęs savo pavadinimą dėl būdingos formos, primenančios tikrą bulvę. Šis saldus skanėstas dėl savo subtilaus skonio, nuostabios tekstūros ir nesudėtingo paruošimo proceso tapo mėgstamas daugelio konditerijos žinovų

. „Baltarusiška bulvė” išsiskiria universalumu: ją galima patiekti tiek kasdienei vakarienei, tiek šventiniams renginiams, kur ji visada sulauks audringų atsiliepimų. Šis desertas neša namų jaukumo ir šilumos dvasią, atgaivina prisiminimus apie šeimos susibūrimus ir džiugias akimirkas.

Sudedamosios dalys:

  • grietinė – 100 g;
  • sviesto – 80 g;
  • cukraus – 70 g;
  • išvirti tryniai – 3 vnt;
  • raugo – 1 šaukštelis;
  • miltai – 220 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis.

Ingredientai pabarstukams :

  • cukraus pudros – 2 šaukštai;
  • kakavos – 2 šaukštai.

Deserto „bulvės” paruošimas:

Išvirusius trynius sumaišykite su cukrumi, druska ir vanile, išmaišykite ir sutrinkite šakute. Į mišinį supilkite ištirpintą sviestą ir toliau maišykite

. Į mišinį taip pat įpilkite

grietinės

ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite minkštą ir elastingą tešlą.

Atskirkite nedidelius tešlos gabalėlius ir suformuokite nedidelius triufelius primenančius rutuliukus. Dėkite rutuliukus ant kepimo pergamentu išklotos skardos

ir palikite sausainius šaldytuve 20 minučių.

Простой рецепт к чаю. Невероятно вкусное печенье "Белорусская картошка"

Tada kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Pabarstymui sumaišykite kakavą su cukraus pudra ir šiuo mišiniu apvoliokite šiltus sausainius.

REKOMENDUOJAME:  Gardūs koldūnai pusryčiams ar popietiniam užkandžiui. Koldūnai arbatai su kefyru

Простой рецепт к чаю. Невероятно вкусное печенье "Белорусская картошка"

Gaunasi paprasti, bet saldūs sausainiai „Baltarusiškos bulvės”. Tai geras naminių sausainių variantas arbatos vakarėliui.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku