Paruoškite subtilius ir skanius naujametinius sausainius. Paruošti labai paprasta.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kalėdiniai sausainiai su graikiniais riešutais yra nepakeičiamas žiemos švenčių atributas, kuris sujungia namų šilumą ir atostogų atmosferą. Šis skanėstas tradiciškai ruošiamas prieš Kalėdas, o kiekviena šeima puoselėja unikalius receptus ir paslaptis.

Saldžios tešlos ir traškių riešutų skonio derinys sausainius paverčia nepaprastai apetitiškais

.

Graikiniai riešutai suteikia ne tik turtingą skonį, bet ir naudą sveikatai: juose gausu omega-3 riebalų rūgščių, antioksidantų ir vitaminų, todėl šie sausainiai yra ne tik skanūs, bet ir maistingi.

Kalėdinių sausainių su graikiniais riešutais gaminimas gali tapti puikia šeimos tradicija

.

Šis procesas suburia artimuosius, pripildydamas namus vanilės ir šviežiai iškeptų kepinių aromatų.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • cukraus pudros – 90 g;
  • Minkštas sviestas – 50 g;
  • Saulėgrąžų aliejus – 2 šaukštai;
  • Vanilinas – žiupsnelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Miltai – 250 g;
  • raugas – 8 g;
  • Graikiniai riešutai.

Sausainių su graikiniais riešutais kepimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite cukraus pudrą ir gerai išmaišykite. Į kiaušinių masę sudėkite sviestą ir augalinį aliejų, išmaišykite iki vientisos masės.

Į masę supilkite vaniliną ir druską, suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir vėl išmaišykite. Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą.

Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite juos ant kepimo skardos

.

Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 12-15 minučių.

REKOMENDUOJAME:  Kaip paruošti tobulą tešlą koldūnams ir koldūnams, kurie nelips prie rankų

Приготовьте нежное и вкусное Новогоднее печенье. Готовится необыкновенно легко

Iškepusius sausainius verta apvolioti cukraus pudroje. Tai skanūs ir paprasti sausainiai Naujiesiems metams ar Kalėdoms.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku