Primena tikrus ledus. Plombière pyragas: šis receptas prašosi kiekvieno

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Plombier” tortas – tai išskirtinis desertas, įkvėptas iš vaikystės pažįstamo to paties pavadinimo ledų skonio. Pagrindinė jo savybė – švelnus kreminis kremas su vanilės natomis, skoniu ir konsistencija primenantis tikrus ledus. Šiam tortui dažnai naudojami erdvūs biskvitiniai arba minkšti smėlio pyragaičiai, kurie puikiai dera su tirštu, vėsiu kremu

, todėl gaunamas ryškaus kreminio skonio, vidutinio saldumo ir burnoje tirpstančios tekstūros tortas

.

Dėl savo lengvumo ir subtilaus skonio „Plombier” tortas puikiai tinka tiek šventinėms vaišėms, tiek jaukiems šeimos arbatvakariams.

Biskvito ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – 120 g;
  • miltų – 90 g;
  • kakavos – 30 g;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;

Kremo ingredientai:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • kukurūzų krakmolas – 30 g;
  • pieno – 250 ml;
  • vanilinio cukraus – 16 g;
  • sviestas – 180 g;
  • kondensuotas pienas – 160 g.

Glajaus ingredientai:

  • cukrus – 3 valg;
  • kakavos – 3 valgomieji šaukštai;
  • grietinės – 3 valg. šaukštai;
  • sviesto – 40 g.

Pyrago „Plombier” paruošimas:

Išplakite kiaušinius mikseriu, suberkite druską ir cukrų, išplakite iki vientisos baltos masės. Į kiaušinių masę persijokite miltus ir kakavą, išminkykite sausainių tešlą

. Į sausainių tešlą supilkite augalinį aliejų, išmaišykite. Supilkite tešlą į 20 cm kepimo indą ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

Kremui puode sumaišykite kiaušinį ir kukurūzų krakmolą

REKOMENDUOJAME:  Этот шикарный суп могу есть всё лето. «Холодник» — идеальный вариант для жарких дней

.

Į mišinį supilkite pieną ir kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės, supilkite vanilinį cukrų

. Perkelkite kremo pagrindą į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir atvėsinkite. Biskvitą padalykite į 2 vienodus pyragėlius

. Minkštą sviestą išsukite mikseriu ir palaipsniui supilkite kondensuotą pieną. Kai visas kondensuotas pienas bus įmaišytas į sviestą, galite į masę supilti kremo pagrindą ir plakti iki vientisos masės.

Vieną tortą sudėkite į konditerinį žiedą, ant jo užtepkite visą kremą

.

Kremo sluoksnį uždengti antruoju tortu

. Žiedą užklijuoti maistine plėvele ir tortą porai valandų padėti į šaldytuvą.

Glajui puode sumaišyti cukrų ir kakavą, supilti grietinę ir sviestą, glajų virti 5 min. Karštą glajų užpilkite ant pyrago, paskirstykite jį po visą paviršių.

Напоминает настоящее пломбирное мороженое. Торт Пломбир: этот рецепт выпрашивают все

Tortą taip pat galite papuošti šokoladu.

Напоминает настоящее пломбирное мороженое. Торт Пломбир: этот рецепт выпрашивают все

Rezultatas – skanus naminis pyragas „Plombier”.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku