Raugintų kopūstų blynai. Paprastas receptas, kuris jus pavergs nuo pirmo kąsnio

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Raugintų kopūstų paplotėliai – skanus ir sotus patiekalas, kuriame dera paprastas paruošimas ir turtingas namų tradicijų skonis. Rauginti kopūstai yra vienas populiariausių slavų virtuvės ingredientų, garsėjantis būdingu rūgščiu skoniu ir naudingomis savybėmis

. Raugintų kopūstų fritatų gaminimas leidžia ne tik paįvairinti valgiaraštį, bet ir panaudoti kopūstų likučius, todėl jie yra ekonomiškas pasirinkimas. Tokios bulvytės dažnai ruošiamos šaltomis žiemos dienomis, kai norisi ko nors šilto ir maistingo. Jie puikiai tinka patiekti su grietine, česnakiniu padažu arba tiesiog su trupučiu sviesto.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Reikės: raugintų kopūstų – 500 g;
  • grietinė – 2 valg;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • miltai – 10 valg;
  • sodos – 1 valgomasis šaukštelis;
  • žaliųjų svogūnų – ryšulėlis.

Lietinių su raugintais kopūstais paruošimas:

Iš kopūstų pašalinkite skysčio perteklių ir lengvai supjaustykite mažesniais gabalėliais. Į raugintus kopūstus įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę ir sodą, išmaišykite.

Susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir taip pat sudėkite į kopūstus, išmaišykite. Palaipsniui į masę suberkite miltus ir užminkykite tirštą tešlą

. Į keptuvę

supilkite

augalinį aliejų ir šaukštu formuokite nedideles porcijas paplotėlių

.

Svarbu, kad apkepai aliejuje būtų iki pusės.

Kepkite kepsnelius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Оладьи с квашеной капустой. Простой рецепт, который покорит вас с первого укуса

Gausite paprastas ir kartu sočias bulvytes su raugintais kopūstais. Tai geras būdas paįvairinti savo mitybos racioną biudžetiniu patiekalu.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku