Receptas iš alkanų 90’s. Visi tai pamiršo, bet veltui: biudžetas ir skanus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tokie sodrūs pyragaičiai ant mielių tešlos, aš patiekiu su grietinės padažu arba majonezu su česnaku ir krapais, tarkuotu sūriu. Produktų, skirtų virimui, rinkinys yra minimalus, o rezultatas yra kuo skanesnis.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • šiltas vanduo, 350 ml;
  • pimping druska;
  • cukrus, 1 valgomasis šaukštas;
  • sausos mielės, 1 krepšys;
  • miltai, 400 g.

Paruošimo procesas

Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų ir mieles, gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių.

Mes sijojame ir susijungiame su druska.

Miltuose supilkite kvapą, sumaišykite minkštą tešlą. Jei tešla yra stipriai vėdinama į rankas, įpilkite šiek tiek miltų, bet nepersistenkite, kad nebūtų masės storo ir užsikimšusių miltų.

Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Stalas apibarstomas miltais ir išdėlioja tešlą, kompetentą ir suskirstomas į porcijų gabalėlius, suvyniotas kolas, uždenkite plėvele ir palikite 20 minučių.

Arba ištempkite tortilijų tortilijų kolugus į įkaitintą keptuvę augaliniame aliejuje. Kepti ant mažos ugnies raudoni iš abiejų pusių.

Įdėkite pyragus ant patiekalo ir, jei norite. Pabarstykite druskos ir kvapnių žolelių mišinį. Galite sutepti sviestu ir pabarstyti žolelėmis, įdėti jį į sustojimą.

Patiekite su įvairiais padažais arba tik arbatai.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Greitas ir skanus morkų pyragas. Kartą paragavę, gaminsite jį amžinai
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku