Tokie sodrūs pyragaičiai ant mielių tešlos, aš patiekiu su grietinės padažu arba majonezu su česnaku ir krapais, tarkuotu sūriu. Produktų, skirtų virimui, rinkinys yra minimalus, o rezultatas yra kuo skanesnis.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- šiltas vanduo, 350 ml;
- pimping druska;
- cukrus, 1 valgomasis šaukštas;
- sausos mielės, 1 krepšys;
- miltai, 400 g.
Paruošimo procesas
Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų ir mieles, gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių.
Mes sijojame ir susijungiame su druska.
Miltuose supilkite kvapą, sumaišykite minkštą tešlą. Jei tešla yra stipriai vėdinama į rankas, įpilkite šiek tiek miltų, bet nepersistenkite, kad nebūtų masės storo ir užsikimšusių miltų.
Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.
Stalas apibarstomas miltais ir išdėlioja tešlą, kompetentą ir suskirstomas į porcijų gabalėlius, suvyniotas kolas, uždenkite plėvele ir palikite 20 minučių.

Arba ištempkite tortilijų tortilijų kolugus į įkaitintą keptuvę augaliniame aliejuje. Kepti ant mažos ugnies raudoni iš abiejų pusių.
Įdėkite pyragus ant patiekalo ir, jei norite. Pabarstykite druskos ir kvapnių žolelių mišinį. Galite sutepti sviestu ir pabarstyti žolelėmis, įdėti jį į sustojimą.

Patiekite su įvairiais padažais arba tik arbatai.

