Receptas iš mano močiutės „kulinarijos knygos“: Saldžioji vanilė su kefyru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Receptas iš mano močiutės „kulinarijos knygos“: Saldžioji vanilė su kefyru

Mamos skonis visiškai kitoks!

Sudedamosios dalys:

– 0,5 l kefyro
– 2 kiaušiniai
– 4 šaukštai. šaukštai cukraus (pasirodo, nelabai saldu, jei norite saldžiau, įberkite daugiau)
– 3–4 šaukštai. šaukštai augalinio aliejaus
– 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
– 0,5 arbatinio šaukštelio sodos (gesinimo)
– apie 5-6 puodeliai miltų (jei tešla limpa prie rankų, įberkite daugiau)
– nebūtina – vanilinio cukraus arba cinamono

Paruošimas:

1. Užminkykite minkštą tešlą (bet tokią, kad ji neliptų prie rankų), uždenkite ir palikite 20 minučių.
2. Tada pabarstykite stalą miltais, iškočiokite stačiakampį sluoksnį, ne plonesnį kaip 1 centimetras (jei norite plonos šukės, tada iškočiokite plonesnę).
3. Iškirpkite sluoksnius į mažus stačiakampius, išpjaukite skylę viduryje ir per ją įsukite vieną šakės galą.
4. Kepkite iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje. Turėtų būti pakankamai aliejaus; jei reikia, galite po truputį įpilti aliejaus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Blyneliai ant kopūstų: patikrintas ir skanus receptas. Juos gaminu vietoj įprastų blynų
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku