Rojaus pyragas su varškės įdaru keptuvėje. Paprastas ir skanus receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tortas su šokoladiniu biskvitu ir varškės kremu – skanus desertas, kuris tikrai papuoš bet kokią šventę ar šeimos šventę. Jame dera sodrus, sodrus biskvito šokolado skonis ir varškės kremo lengvumas bei gaivumas, todėl sukuriamas harmoningas ir ryškus tekstūrų ir skonių derinys.

Šokoladinis biskvitas, pagamintas iš aukštos kokybės kakavos ir kokybiško šokolado, yra orus ir drėgnas, todėl puikiai tinka torto pagrindui.

Kepimo metu biskvitas prisipildo neįtikėtino šokolado aromato, akimirksniu pakeliančio nuotaiką ir sukuriančio tikrą atostogų atmosferą.

Varškės kremas savo ruožtu suteikia lengvumo ir ryškumo

.

Papasakosime, kaip paruošti tortą „Rojus”

.

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 300 g;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Pienas – 200 ml;
  • Cukrus – 150 g;
  • Augalinis aliejus – 100 ml;
  • Kakava – 2 šaukštai;
  • Kepimo milteliai – 1,5 šaukštelio.

Kremo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 300 g;
  • grietinė – 3 šaukštai;
  • cukraus pudros – 2 šaukštai;
  • Vanilinas – peilio galas.

Glajui skirti ingredientai:

  • Juodasis šokoladas – 80 g;
  • Sviestas – 20 g;
  • Pienas – 2 šaukštai.

Pyrago „Rojus” paruošimas:

Išplakite kiaušinius su cukrumi mikseriu iki purumo, supilkite pieną ir augalinį aliejų. Atskirai sumaišykite miltus su kakava ir kepimo milteliais, komponentus supilkite į kiaušinių masę.

Tešlą išsukite iki tirštos vientisos konsistencijos, supilkite ją į skardą. Keptuvės dugną iš anksto išklokite pergamento apskritimu

REKOMENDUOJAME:  "Medinė slyva" - švelnus pyragas be plutos iškočiojimo ir impregnavimo

. 30-35 min. kepkite biskvitą keptuvėje ant silpnos ugnies po dangčiu. Tada ant biskvito viršaus uždėkite pergamentą, lėkštės pagalba apverskite biskvitą ant keptuvės dugno.

Biskvitą be dangčio kepkite dar 5 minutes ir palikite atvėsti. Kremui varškę sumaišykite su cukraus pudra

, grietine

ir vanile, išmaišykite.

Biskvitą padalykite į dvi dalis, vieną gausiai aptepkite kremu, kitą – lengvai. Sujungti tortus kreminėmis pusėmis vieną prie kito.

Kremu

patepti

ir torto šonus. Glajui šokoladą sumaišykite su sviestu ir pienu, ištirpinkite ir užpilkite ant torto viršaus.

Райский торт с творожной начинкой на сковороде. Простой и вкусный рецепт

Palikite tortą šaldytuve 3-4 valandoms. Gausite gardų gražų tortą „Rojus”.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku