Šis ingredientas tinka ne tik salotoms. Krabų lazdelių užtepėlės su sūriu: ruošiu pietums, vakarienei ar užkandžiui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Krabų lazdelės yra vienas iš labiausiai aptarinėjamų XX a. pabaigos produktų. Tiesa ta, kad anksčiau krabų lazdelių rinkoje nebuvo. Šis maisto stebuklas atsirado dėl to, kad Japonijoje smarkiai pabrango krabų mėsa. Tuomet vienas verslininkas nusprendė sukurti japonams krabų mėsos analogą – lazdeles iš žuvies mėsos ir riebalų.

Produktas pasirodė prieštaringas, tačiau buvo labai populiarus. 1970-1980 m. krabų lazdelės pateko į kitas Azijos šalis, o iš ten – į JAV.

1990 m. namų šeimininkės iš krabų lazdelių gamino įvairias salotas. Tačiau buvo virėjų, kuriems pavyko iš jų pagaminti kotletus.

Krabų lazdelių kotletų ingredientai:

  • Krabų lazdelės – 300 g;
  • Sūris – 200 g;
  • Kiaušinis – 2 vnt;
  • grietinė – 2 šaukštai;
  • Miltai – 6 valg. šaukštai;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • Augalinis aliejus;
  • Milteliai džiūvėsėlių.

Krabų lazdelių kotletų paruošimas:

Krabų lazdeles ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į mišinį įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite grietinę ir 4 šaukštus miltų, viską gerai išmaišykite.

Этот ингредиент не только для салатов. Растрёпки из крабовых палочек с сыром: готовлю на обед, ужин или перекус

Česnaką pertrinkite per presą, pagal skonį pasūdykite ir vėl sumaišykite ingredientus, kad jie būtų panašūs į maltinukus. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kotletukus.

Этот ингредиент не только для салатов. Растрёпки из крабовых палочек с сыром: готовлю на обед, ужин или перекус

Panardinkite kotletukus į miltus, tada į plaktą kiaušinį ir džiūvėsėlius. Dėkite kotletus į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.

Этот ингредиент не только для салатов. Растрёпки из крабовых палочек с сыром: готовлю на обед, ужин или перекус

Gauname skanius ir neįprastus krabų pyragėlius.

REKOMENDUOJAME:  Purus sausainis be raugo. Nesupučia, visada būna aukštas ir orus.

Этот ингредиент не только для салатов. Растрёпки из крабовых палочек с сыром: готовлю на обед, ужин или перекус

Šis užkandis taps mėgstamiausiu jūsų šeimos užkandžiu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku