Šis pyragas skanesnis už bet kokį pyragą. Orkaitėje be orkaitės skrudintas pyragas: paruoštas per 30 min.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragas yra nuostabus patiekalas, nes jį galima paruošti visiškai skirtingais būdais. Kai manome, kad naujų neįprastų pyragų receptų neįmanoma išrasti, atsiranda virėjas, kuris sukuria kažką naujo.

XX amžiuje buvo atrasta, kad pyragus galima kepti ne tik orkaitėje. Pyragams kepti imta naudoti orkaitę ir net keptuvę

. Pyragų įdarai pradėti ruošti įvairiausiais būdais. Žmonės nutolo nuo įprastų įdarų su mėsa ir kopūstais

. Kaip desertą paruoškime pyragą su persikų įdaru.

Persikų pyrago ingredientai:

  • Miltai – 280 g;
  • persikų – 1 vnt;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Cukrus – 180 g;
  • Augalinis aliejus – 7 šaukštai;
  • grietinė – 3 šaukštai;
  • Jogurtas – 115 g;
  • raugas – 10 g;
  • Vanilinis cukrus – 10 g.

Persikų pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grūdėtąjį cukrų ir vanilinį cukrų. Kiaušinius mikseriu arba plaktuvu suplakite iki purumo

. Į kiaušinių masę supilkite augalinį aliejų, plakite porą minučių.

Į kiaušinių masę supilkite grietinę ir jogurtą, išmaišykite plaktuvu

.

Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, dalimis suberkite į kiaušinių masę, išminkykite tešlą.

Persiką supjaustykite nedideliais gabalėliais, išimkite kauliuką

.

Skardą išklokite pergamentu, ant paviršiaus sudėkite tešlą ir

ant jos išdėliokite persikų gabaliukus

.

Šaukštu kiekvieną vaisiaus gabalėlį užspauskite tešloje. Pyrago viršų uždenkite pergamentu.

Этот пирог вкуснее любого торта. Румяная выпечка без духовки: готов за 30 минут

Uždenkite pyragą dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies 30-35 minutes. Tada atidarykite dangtį ir nuimkite nuo viršaus pergamentą

REKOMENDUOJAME:  Taip ruošiu vištienos krūtinėlę svečiams. Vištienos suktinukai su sūriu

. Kai pyrago apačia paruduos, plokščia lėkšte apverskite pyragą aukštyn kojomis.

Pyragą po dangčiu kepkite dar 15-17 minučių ant mažos ugnies

.

Этот пирог вкуснее любого торта. Румяная выпечка без духовки: готов за 30 минут

Iškepusiam pyragui leiskite šiek tiek atvėsti ir patiekite. Tai puikus rudmėsių pyragas be orkaitės.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku