Skanūs kefyro pusryčiai. Viską sumaišykite ir užpilkite!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Plokštiniai kefyro su žaliaisiais svogūnais ir šviežiomis žolelėmis – skanu, sotu ir labai kvapnu.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

kefyro, 500 ml;

– kiaušinio, 1 vnt.

; – žalių svogūnų ir žolelių ant gero ryšulio

; – miltų, 200-230 g;

– druskos, pipirų; –

sodos, pusės šaukštelio

; – sviesto

.

Kepimo procesas

Žaliuosius svogūnus ir žoleles smulkiai supjaustykite

. Kiaušinį su druska suplakite plaktuvu

ir supilkite

sodą, išmaišykite.

Supilkite kambario temperatūros kefyrą ir išmaišykite

. Persijokite miltus ir supilkite juos į mišinį, išminkykite iki vientisos masės

.

Patarimas: miltus pilkite dalimis – tešla turi būti tiršta, kaip fritiūriams, bet ne prikimšta miltų. Miltų gali prireikti šiek tiek daugiau arba mažiau, nei nurodyta recepte.

Į tešlą supilkite susmulkintus žaliuosius svogūnus ir žoleles ir išmaišykite

. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pilkite po šaukštą ar du tešlos.

Kepkite, kol apkeps iš abiejų pusių ant mažos ugnies

.

Вкуснейший завтрак на кефире. Все смешать и залить!

Kai apversite plokštainį į kitą pusę, tada uždenkite dangčiu, kad jis gerai iškeptų viduje.

Вкуснейший завтрак на кефире. Все смешать и залить!

Patarimas: prieš kiekvieną naują tešlos partiją keptuvę patepkite sviestu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Lengvas sausainių su varškės įdaru arbatos receptas. Paruošta iš turimų produktų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku