Skanūs sūrio pyragaičiai. Paprastas ir nebrangus pusryčių patiekalas arba desertas iš varškės.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sūrio pyragaičiai – šie rauginti varškės pyragaičiai su lengva traškia plutele ir švelniu, beveik kreminiu viduriu asocijuojasi su namų jaukumu, šiluma ir skaniais pusryčiais. Jie gaminami iš paprastų ingredientų: šviežios varškės, kiaušinių, cukraus ir nedidelio kiekio miltų, kurie išsaugo sodrų pieno skonį ir minkštą struktūrą.

Sūrio pyragaičiai yra universalūs: juos galima patiekti saldžius – su medumi, uogiene, kondensuotu pienu ar šviežiomis uogomis, taip pat neutralius ar net sūrius, pridėjus šiek tiek žolelių ar prieskonių. Įvairūs receptai leidžia eksperimentuoti: į tešlą dedama vanilės, sultenių, citrusinių vaisių žievelių, kokoso drožlių ar šokolado.

Svarbiausia pasirinkti tinkamo riebumo ir konsistencijos varškę, kad sūrio pyragėliai nesusilietų keptuvėje, o išlaikytų formą ir išliktų orūs viduje.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 700 g;
  • Druska – 1/4 šaukštelio;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Miltai – 5 valg.

Uogų padažo ingredientai:

  • Uogos – 300 g;
  • Vanduo – 50 ml;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Kukurūzų krakmolas – ½ valgomojo šaukšto.

Grietinės padažo ingredientai:

  • grietinės 20% – 300 g;
  • Kondensuotas pienas – 3 valgomieji šaukštai.

Sūrio pyragaičių paruošimas:

Į varškę įmuškite kiaušinį, supilkite druską, vanilinį ir klasikinį cukrų, išmaišykite. Tešlą plonu sluoksniu paskirstykite ant darbo paviršiaus ir ant jos formuokite sūrio pyragėlius

. Sūrio pyragėlius kepkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje iš abiejų pusių, kol paruduos. Uogų padažui uogas ir cukrų sumaišykite puode ir leiskite uogoms išsiskirti sultims.

REKOMENDUOJAME:  Dabar česnakų ūglių neišmetu: iš jų gaminu smaragdo prieskonius.

Sultis

supilkite

į atskirą dubenį ir sumaišykite su krakmolu

.

Sultis ir krakmolą supilkite atgal į puodą su uogomis, įpilkite šiek tiek vandens ir virkite, kol užvirs

. Užvirus padažą pavirkite dar minutę. Antrajam padažui sumaišykite grietinę ir sutirštintą pieną.

Вкусные сырники. Простое и доступное блюдо на завтрак или десерт из творога

Uogų ir grietinės padažus galite sujungti arba patiekti atskirai su sūrio pyragėliais. Tai skanūs paprasti pusryčių sūrio pyragėliai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku