Skanus tepinys ant duonos, kuriam tereikia 2 ingredientų. Išradingai paprasta ir greita

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tuno užtepėlė – tai skani ir maistinga masė, kurią galima naudoti sumuštiniams arba kaip įdarą tartaletėms.

Patiekalo pagrindą sudaro konservuotas tunas, kuris puikiai dera su minkštais ingredientais, pavyzdžiui, grietinėlės sūriu, majonezu ar jogurtu

. Į užtepėlę dažnai dedama prieskonių, žolelių, citrinos sulčių ir kitų ingredientų, kad pagerėtų žuvies skonis ir tekstūra būtų švelnesnė. Dėl didelio baltymų ir sveikųjų riebalų kiekio toks užkandis ne tik pasotina, bet ir yra naudingas organizmui.

Dėl gaminimo paprastumo ir galimybės keisti ingredientus tuno užtepėlė yra universalus sprendimas pusryčiams, užkandžiams ir šventiniam stalui.

Papasakosime, kaip paruošti paprastą tuno užtepėlę

.

Ingredientai: 1:

  • Tuno – 240 g;
  • Pomidoras – 1 vnt;
  • Majonezas – 2 valg;
  • česnako – 1 skiltelė.

Tuno užtepėlės paruošimas:

Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, išdėliokite prie tuno. Įtrinkite į masę česnako skiltelę, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Pagal skonį padažą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Вкусная намазка на хлеб всего из 2-х ингредиентов. Гениально просто и быстро

Užtepėlei galite naudoti tuną savo sultyse arba aliejuje. Tai puiki užtepėlė, kuri puikiai tinka su pita duona, bandelėmis, rugine duona ir net duona.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Greiti bulvių pyragai be pieno ir kiaušinių. Maksimaliai puri ir aromatinga: tešla paruošiama per 5 minutes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku