Smėlio spalvos meringue rožės: receptas per 15 minučių. Išlieka minkštos iki 3 dienų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Smėlio sausainiai su beza – tai puikus, tačiau lengvai pagaminamas skanėstas, kuriame dera trapus pagrindas ir lengva, lengva beza. Šis desertas ypač patinka tiems, kurie vertina tekstūrų kontrastą: traški smėlinė tešla ir švelni saldi baltymų kepurėlė sukuria harmoningą skonį.

Šio tipo sausainiai dažnai asocijuojasi su geriausiu namų kepiniu – kvapniu, jaukiu. Jį galima patiekti prie arbatos, pasiimti į svečius arba paruošti šventiniam stalui. O dėl savo elegancijos jis puikiai atrodo net dovanų dėžutėje.

Papasakosime, kaip paruošti sausainius su meringe

.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: miltai – 200 g;
  • sviesto – 100 g;
  • tryniai – 2 vnt;
  • grietinė – 50 g;
  • druskos – 1 žiupsnelis;
  • graikiniai riešutai – 50 g;
  • baltymai – 2 vnt;
  • cukraus – 100 g;
  • vanilinio cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • kukurūzų krakmolo – 1 valgomasis šaukštas;
  • citrinos rūgšties – 1/4 šaukštelio.

Sausainių su meringe paruošimas:

Miltus sumalame su šaltu sviestu, į trupinius įmaišome trynius, grietinę ir druską.

tešlos

išminkome

didelius, nelipnius rutuliukus ir

padalijame tešlą į 23-25 g gabaliukus

.

Suktinukus paliekame šaldytuve 1 valandai po celofanu

. Graikinius riešutus susmulkiname peiliu. Kiaušinių baltymus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kukurūzų krakmolu, plakite, kol pasidarys putos

. Į baltymus palaipsniui supilkite cukrų, plakite, kol masė taps balta ir stabili. Į mišinį supilkite krakmolą, toliau plakite, į beeringą suberkite graikinius riešutus.

REKOMENDUOJAME:  Naminiai rageliai. Šis receptas tikrai jus nustebins

Kiekvieną blokelį iškočiokite į plonus tešlos skritulius

.

Padalykite apskritimus į 5 sektorius, į vidurį įdėkite po šaukštelį beeringės.

Песочные розочки с безе: рецепт за 15 минут. Остаются мягкими в течение 3-х дней

Surinkite sektorius prie bezos viršaus, šiek tiek užlenkite galus, suformuokite žiedelius.

Песочные розочки с безе: рецепт за 15 минут. Остаются мягкими в течение 3-х дней

Kepkite sausainius 200 laipsnių temperatūroje 10-12 minučių.

Песочные розочки с безе: рецепт за 15 минут. Остаются мягкими в течение 3-х дней

Gausite neįprastus sausainius su rožės formos mergele. Baigiant desertą galima pabarstyti cukraus pudra.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku