Traški duona keptuvėje. Tai labai paprasta ir skanu: aš visada taip kepu ją dačoje.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Keptuvėje keptos bandelės yra patogi tradicinio kepimo alternatyva, kai neturite galimybės naudotis orkaite arba norite sutrumpinti kepimo laiką. Procesas paprastas: tešla kepama ant sausos arba lengvai riebalais pateptos keptuvės, kol įgauna auksinę spalvą, o viduje išlieka minkšta ir oro.

Šis metodas leidžia keisti receptus nuo klasikinių saldžių bandelių iki nesaldžių variantų su įdarais

.

Bandelės ant keptuvės puikiai tinka pusryčiams, iškyloms ir greitiems užkandžiams namuose, nes yra lengvai pasiekiamos, ekonomiškos ir duoda gerų rezultatų net ir turint minimalių maisto gaminimo įgūdžių.

Papasakosime, kaip kepti bandeles ant keptuvės.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: presuotos mielės – 15 g;
  • pieno – 250 ml;
  • cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • miltai – 400 g.

Bandelių paruošimas ant keptuvės:

Jei tešla lipni, į ją galima įpilti porą šaukštų augalinio aliejaus. Palikite tešlą dubenyje po maistine plėvele ir palaikykite šiltai 40-60 min.

Išminkykite tešlą ir padalykite į nedidelius ritinėlius. Iš pergamento išpjaukite apskritimą, kurio skersmuo lygus keptuvės dugnui. Pergamentą įdėkite į keptuvę ir ant jo nedideliu atstumu vienas nuo kito išdėliokite ritinėlius.

Хрустящий хлеб на сковороде. Все очень просто и вкусно: всегда пеку так так на даче

Palikite suktinukus keptuvėje uždengtus 15 minučių. Suktinukus kepkite 35 minutes su dangčiu ant silpnos ir vidutinės ugnies

. Apverskite suktinukus su pergamentu ant dangčio

.

Nuimkite pergamentą nuo bandelių viršaus ir įdėkite atgal į keptuvę

REKOMENDUOJAME:  Tingiausi koldūnai. Kaip tinkamai ir skaniai išvirti tinginius koldūnus be pelėsių

. Perkelkite bandeles į keptuvę neapkepusia puse. Uždenkite bandeles dangčiu ir kepkite dar 15 minučių.

Хрустящий хлеб на сковороде. Все очень просто и вкусно: всегда пеку так так на даче

Iškepusias bandeles galima patepti sviestu. Gausite paprastas skanias bandeles keptuvėje.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku