Originalus receptas, su kuriuo jūs padarysite ne tik labai patrauklią ir nuoširdžią, bet ir gana neįprastą patiekalą dizainu ir patiekimu: kopūstai kopūstuose.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- kopūstai, 1 didelė, tanki ir graži galva;
- maltos, 450 g;
- ryžiai 80 g;
- svogūnai ir saldieji pipirai po 1 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, žalumynai.
Norėdami paruošti padažą, būtina::
- pomidorų pasta, 2 – 3 šaukštai;
- vanduo. 500 ml;
- augalinis aliejus, 20 ml;
- druska, 1 a.š.;
- prieskoniai, pipirai;
- česnakai, 2 – 3 dantys.
Paruošimo procesas
Kopūstai nukirto viršų, kad išeitų dangtis.

Mes atsargiai supjaustome vidurį, kad tankus „pulinas” pasirodytų iš galvos, kuriame mes uždėsime kopūstus.
Sumaišykite smulkintą mėsą su smulkiai supjaustytais svogūnais, saldžiaisiais pipirais, iš anksto virti su ryžiais, druska, prieskoniais, žalumynais, česnakais. Viskas yra labai gerai sumaišyta.
Mes suformuojame mažus kukulius ir įdedame juos į mėsos kopūstų galvą.

Padažui sujungiame pomidorų pastą su tarkuotu česnaku, druska, pipirais, prieskoniais, vandeniu, augaliniu aliejumi.
Kopūstų įdėjimas į formą.
Mes supilame padažą į kopūstus, kad jis padengtų mėsos kukulius, uždarykite galvą „lanku“.

Pasukite kopūstus su mirkytu pergamentu, tada folija ant viršaus.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 90 minučių.

Čia yra toks neįprastas patiekalas, bet labai skanus ir širdingas patiekalas, galite virti tik pietums ar vakarienei, taip pat nustebinti savo svečius.

