Varškės sūreliai su įdaru. Patrauklus skanėstas prie arbatos

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės sūreliai – puikus ir apetitą žadinantis skanėstas, kurį verta atidžiai apsvarstyti tiek gaminant, tiek kepant namuose. Šios elegantiškos bandelės, pagamintos iš minkštos ir purios varškės tešlos, pasirodė esančios universalus patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams ir rytinei arbatai, tiek puikiam šventiniam užkandžiui.

Pirmas dalykas, kuris atkreipia dėmesį į varškės bandeles, yra jų neįprasta tekstūra. Dėl varškės ir miltų derinio tešla tampa neįtikėtinai minkšta ir drėgna.

Varškė

ne tik suteikia kepiniams ypatingo švelnumo, bet ir padaro juos maistingesnius, pridėdama kokybiškų baltymų ir kalcio.

Varškės suktinukų gaminimo procesas yra gana paprastas ir jį gali įvaldyti net pradedančios šeimininkės

.

Ingredientai tekstui:

  • Varškė – 180 g;
  • sviestas – 80 g
  • cukraus – 40 g
  • miltai – 180 g
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • apelsinų žievelės.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Varškė – 180 g;
  • cukraus – 40 g;
  • kiaušinio baltymas – 1 vnt;
  • grietinė – 1 valgomasis šaukštas;
  • manų kruopos – 1 valgomasis šaukštas.

Varškės sūrelių paruošimas:

Sumaišykite varškę su kiaušiniu ir cukrumi. Atskirai sumaišykite druską, kepimo miltelius, vaniliną ir apelsino žievelę su miltais

. Į miltus sudėkite šaltą sviestą ir įtrinkite į trupinius

.

Į trupinių mišinį įmaišykite varškės ir kiaušinių mišinį ir užminkykite tešlą.

10 minučių palikite tešlą celofane šaldytuve

.

Įdarui varškę sumaišykite su cukrumi, kiaušinio baltymu, grietine ir manų kruopomis.

REKOMENDUOJAME:  Kaip atgauti formą po visų švenčių! 4 sveiki kokteiliai!

Tešlą iškočiokite kočėlu į 4 mm storio stačiakampį. Įdarą sudėkite į tešlos vidurį ir storomis juostomis paskirstykite ant stačiakampio sluoksnio

. Kraštus be įdaro sudėkite į vidurį, uždengdami vienas kitą.

Творожные завитушки с начинкой. Аппетитное лакомство к чаю

Perpjaukite sluoksnį skersai 3 cm pločio juostelėmis.

Susukite juosteles į ritinėlius ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Творожные завитушки с начинкой. Аппетитное лакомство к чаю

Suktinukus aptepkite kiaušinio tryniu, sumaišytu su pienu

. 20-25 min. kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

Творожные завитушки с начинкой. Аппетитное лакомство к чаю

Iškepusius suktinukus pabarstykite cukraus pudra. Gausite aromatingą varškės pyragą.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku