Vartoju pitos duoną ir varškę. Greiti ir sotūs pusryčiai kiekvienai dienai: skanu ir sveika

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškė yra svarbus produktas organizmui. Varškėje yra kalcio, kuris svarbus kaulų audiniams. Be to, varškė dažnai naudojama dietose, nutukimui gydyti. Mitybą su varške gydytojai skiria sveikatos korekcijai

. Verta paminėti, kad varškė reikalinga plaukų ir nagų sveikatai palaikyti, ji puikiai veikia odą. Reprodukcinei sistemai varškė taip pat būtina. Joje yra žmogui vertingos geležies

. Varškės išbraukti iš mitybos nepageidautina. Verta žinoti, kaip įvairiai ir skaniai paruošti varškės patiekalus

. Parodysime, kaip pasigaminti varškės suktinukus.

Varškės suktinukų ingredientai:

  • Varškė – 600 g;
  • plonas lavašas – 2 vnt;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 4 šaukštai;
  • Vanilinio cukraus – 1 šaukštelis;
  • Sultenės – 60 g;
  • Pienas – ½ valgomojo šaukšto.

Varškės suktinukų paruošimas:

Į varškę supilkite cukrų ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį. Atskirti vieno kiaušinio trynį nuo baltymo, baltymą sudėti į varškę

. Varškę plakti panardinamuoju mikseriu iki vientisos masės.

Беру лаваш и творог. Быстрый и сытный завтрак на каждый день: вкусно и полезно

Rūgštynes

užpilkite

verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes, tada jas išklokite ant rankšluosčio ir nusausinkite.

Rūgštynes supilkite į varškės masę ir išmaišykite. Supjaustykite pitą maždaug 10×10 cm dydžio kvadratėliais, ant vieno krašto uždėkite įdaro.

Беру лаваш и творог. Быстрый и сытный завтрак на каждый день: вкусно и полезно

Į pitos vidų

sudėkite

varškę

. Suktinukus sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kiaušinio trynį sumaišykite su pienu ir aptepkite kiekvieną suktinuką.

Беру лаваш и творог. Быстрый и сытный завтрак на каждый день: вкусно и полезно

Suktinukus kepkite 190 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių.

Беру лаваш и творог. Быстрый и сытный завтрак на каждый день: вкусно и полезно

Suktinukus galite gaminti ne tik su sultenėmis, bet ir su vaisiais, uogomis ar šokoladu. Gausite aromatingą saldų greitą kepinį arbatai.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku