Vinaigrette konkurentas. Skanios, traškios ir sveikos burokėlių salotos: receptas per 5 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Burokėlių salotos – paprastas, bet kartu naudingas ir skanus patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Burokėliai pasižymi sodriu salstelėjusiu skoniu, kuris puikiai dera su įvairiais ingredientais: česnakais, marinuotais agurkais, pupelėmis.

Šios salotos ne tik džiugina ryškia spalva, bet ir yra naudingos organizmui. Jas galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ir žuvies.

Burokėlių salotos populiarios daugelyje pasaulio virtuvių ir dažnai būna ant šventinio stalo, ypač žiemą, kai vertinami paprasti ir vitaminingi patiekalai.

Sudedamosios dalys:

  • Sudėtis: burokėliai – 300 g;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • marinuotas agurkas – 60 g;
  • Konservuotos pupelės – 150 g;
  • Garstyčios grūduose – 1 šaukštelis;
  • Augalinis aliejus – 2 valg;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukraus – žiupsnelis.

Burokėlių salotų paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje su augaliniu aliejumi. Virtą nuluptą burokėlį sutarkuoti stambia tarka, pabarstyti cukrumi

. Smulkiai

supjaustyti

marinuotus agurkus ir sudėti prie burokėlių. Į salotas sudėkite konservuotas pupeles ir pakepintus svogūnus, grūduose ir augaliniame aliejuje esančias garstyčias, visus komponentus sumaišykite.

Конкурент винегрета. Вкусный, хрустящий и полезный салат из свеклы: рецепт за 5 минут

Gauname skanias paprastas burokėlių salotas. Tai geras patiekalo variantas, kurį galima valgyti kasdien.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku