Juos gaminsite vėl ir vėl! Skanūs tinginių kopūstų pyragėliai su įdaru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kvapnūs ir sultingi jaunų kopūstų paplotėliai, įdaryti malta vištiena.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

jaunų kopūstų, 500 g;

– kiaušinių, 2 vnt

; – žaliųjų svogūnų ir žolelių; –

grietinės, 100 g;

– miltų, 5-6 šaukštai;

– maltos vištienos, 200 g;

– sodos, pusė šaukštelio

; – druskos, pipirų, prieskonių.

Kepimo procesas

Kopūstus smulkiai supjaustykite, kuo smulkiau, tuo geriau.

Kopūstus užpilkite verdančiu vandeniu ir uždengę indą dangčiu palikite 10 minučių.

Žaliuosius svogūnus ir žoleles smulkiai supjaustykite

.

Patarimas: berkite daugiau svogūnų ir žolelių.

Sumaišykite maltą mėsą su pipirais ir druska pagal skonį, taip pat galite įdėti mėgstamų maltos mėsos prieskonių

. Nusausinkite kopūstus ir išspauskite juos rankomis.

Į kopūstus įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę ir sodą, druską ir pipirus, išmaišykite

. Supilkite žoleles ir dar kartą išmaišykite

. Įberkite lygiai tiek miltų, kiek reikia tirštai tešlai

.

Įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus

ir ant jo

dėkite šaukštą kopūstų tešlos

. Ant viršaus dėkite šaukštelį maltos mėsos ir uždenkite kitu šaukštu kopūstų, kad uždengtų maltą mėsą

. Kepkite ant silpnos ugnies po dangčiu iš abiejų pusių

. Iškeptus paplotėlius sudėkite ant popierinių rankšluosčių ir tada dėkite į lėkštę.

Labai skanu šiuos paplotėlius patiekti su grietine

.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku