Kreminis bananų desertas per 5 minutes. Receptas be cukraus ir miltų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Grietinėlės ir bananų desertas – išskirtinis, tačiau nebrangus skanėstas, kuris gurmanus džiugina švelnia tekstūra ir sodriu skoniu. Šis desertas – tai puikus grietinėlės ir prinokusių bananų derinys, todėl jis ne tik skanus, bet ir labai maistingas. Bananai

, kuriuose yra natūralių cukrų, vitaminų ir mineralų, suteikia desertui natūralaus saldumo, o grietinėlė – kreminio lengvumo ir sodrumo.

Bananų naudojimo desertuose istorija siekia šimtmečius

.

Bananai yra vienas populiariausių vaisių pasaulyje, o daugelis kulinarinių tradicijų sėkmingai pritaikė juos saldumynams gaminti.

Kreminiam bananų desertui paruošti nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių. Jis gali būti įvairus – nuo paprastų putėsių ir meringų iki sudėtingų pyragų ir apkepų.

Ingredientai: bananai, blynai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai:

  • Bananai – 3 vnt;
  • pieno – 240 g;
  • sviestas – 40 g;
  • kiaušinių tryniai – 2 vnt;
  • kukurūzų krakmolas – 30 g;
  • citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas;
  • ciberžolės – 1/4 šaukštelio;
  • plakta grietinėlė – 250 ml.

Kreminio bananų deserto paruošimas:

Nulupkite bananų žievelę ir supjaustykite nedideliais apskritimais. Sudėkite bananus į puodą su sviestu ir virkite, kol suminkštės.

Panardinamuoju trintuvu sutrinkite bananus

.

Į trintus bananus pamažu supilkite pieną ir išmaišykite. Sudėkite ciberžolę, kiaušinių trynius ir įmaišykite į bananų masę.

Į masę supilkite citrinos sultis,

suberkite

ciberžolę ir gerai išmaišykite. Nuolat maišydami virkite mišinį ant vidutinės ugnies, kol sutirštės

REKOMENDUOJAME:  Paimkite 1 kiaušinį ir varškę. Pūstos greitos bandelės: receptas be mielių

. Supilkite mišinį į plaktą grietinėlę ir toliau plakite, kol susijungs. Mišinį pakiškite po celofanu ir palikite sustingti šaldytuve.

Сливочно-банановый десерт за 5 минут. Рецепт без сахара и муки

Prieš patiekdami dar kartą suplakite mišinį, kol lengvai išbals, tada sudėkite į konditerinį maišelį ir perkoškite į serviravimo dubenį. Rezultatas – skanus kreminis bananų desertas.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku