Skanūs pyragėliai be kiaušinių ir pieno produktų. Paprastas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulviniai pirožkai yra vienas mėgstamiausių ir tradiciškiausių slavų virtuvės patiekalų, sukeliantis namų jaukumo ir šilumos jausmą. Dėl savo universalumo ir paprasto paruošimo jie populiarūs tiek kasdieniame valgiaraštyje, tiek ant šventinio stalo. Bulvėmis įdaryti pyragaičiai gali būti kepti arba skrudinti, ir kiekvienas variantas pasižymi unikaliu skoniu ir tekstūra.

Pagrindinis ingredientas – bulvės – turi daug sveikatai naudingų savybių ir puikiai suderina ir ryškų skonį, ir maistinę vertę. Bulvių pyragėlius galima papildyti įvairiais komponentais: nuo kepintų svogūnų ir žolelių iki grietinės ar grybų. Tai leidžia keisti receptą priklausomai nuo jūsų pageidavimų ir turimų ingredientų, atskleidžiant nuostabų šio patiekalo universalumą.

Sudedamosios dalys: 1:

  • bulvių košė – 500 g;
  • augalinis aliejus – 90 g;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • druskos – šaukštelis;
  • vandens – 120 ml;
  • cukraus – ½ šaukštelio;
  • miltai – 250 g.

Bulvių paplotėlių paruošimas:

Svogūną smulkiai supjaustykite ir keptuvėje 20 ml augalinio aliejaus pakepinkite, kol lengvai apskrus. Į bulvių košę sudėkite svogūną, įberkite ½ šaukštelio druskos, pagal skonį juodųjų pipirų ir išmaišykite

. 70 ml augalinio aliejaus supilkite į dubenį su vandeniu, suberkite druską, cukrų, miltus ir išminkykite minkštą ir elastingą tešlą

.

Palikite tešlą šiltai po celofanu 15 minučių.

Tada padalykite tešlą į ritinėlius po 25 g. Tešlą iškočiokite į plonus iki 2 mm storio stačiakampius lakštus. Kiekvieno lakšto kraštą patepkite įdaru ir suvyniokite į ritinėlį uždarais kraštais.

REKOMENDUOJAME:  Taip gamino mūsų močiutės. Bulvių paplotėliai: paprasta ir skanu

Вкусные пирожки без яиц и молочных продуктов. Простой рецепт

Kiekvieną pyragą kepkite keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje, kol iš visų pusių apskrus.

Вкусные пирожки без яиц и молочных продуктов. Простой рецепт

Gausite paprastus ir labai greitai paruošiamus pyragėlius su bulvėmis. Tai puikus būdas pradžiuginti šeimą sotiais kepiniais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku