Atrado geriausią varškėčių receptą: išeina minkšti ir purūs

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Kol neatradau šio recepto kažkur kažkada interneto platybėse, varškėčių beveik nekepdavau, nes gaudavosi kieti guminiai. O šie gavosi nuostabūs, minkšti puručiai, tikri varškėčiai“, – sako recepto autorė Jolanta.

Reikės: 250 g varškės; 2 kiaušinių; 3 v. š. grietinės; 1,5 stiklinės miltų (stengtis nepridėti per daug, kartais užtenka 1 su trupučiu); 1 v. š. cukraus; žiupsnelio druskos.

Varškę sutrupinti į dubenėlį, įmušti kiaušinius, įdėti grietinę, druską ir cukrų, viską gerai išmaišyti ištrinti šakute. Po truputį berti persijotus miltus, suminkyti tešlą (man užtenka pamaigyti šakute).

Tešla būna šiek tiek lipni prie rankų, formuojame drėgnomis rankomis. Kepame ant įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.

Šaltinis: worldrecipes.eu/Visko po trupinėlį

 

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Grybus iš miško Vladas nešė kibirais: išdavė, kur rado

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku