Jūs pamiršite apie „Rassolnik”. Neįtikėtinai skani sriuba iš maltos mėsos, marinuotų agurkų ir perlinių kruopų: naujas receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Rassolnik žinomas nuo SSRS laikų. Gamindamos šią sriubą šeimininkės dažnai naudoja marinuotus agurkus ir pipirų grūdelius. Mūsų naujajame recepte taip pat naudojami šie produktai, tačiau sriuba vis tiek skiriasi nuo klasikinės rassolnik. Tai kaip tik tas atvejis, kai galima išbandyti kažką naujo ir panaudoti produktus, kurie jau nugulė lentynose.

Gaminkite kartu su mumis!

Ingredients:

  • Maltos mėsos – 500 g;
  • perlovka – 250 ml;
  • bulvės – 4 vnt;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • marinuotų agurkų – 3 vnt;
  • pomidorų pasta – 3 šaukštai;
  • apyniai-suneli – 1 šaukštelis;
  • džiovintų bazilikų – 0,5 šaukštelio;
  • druskos – 1,5 šaukštelio;
  • sviesto – 20 g;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;

Sriubos paruošimas:

Sviestą ištirpinkite puode, supilkite perlines kruopas ir kepkite 10 min. Įpilkite 750 ml vandens ir druskos. Virkite po uždaru dangčiu 25-30 min.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite faršą ir kepkite dar 10-15 minučių. Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę. Sudėkite pomidorų pastą, hopli-suneli, druską ir džiovintus bazilikus. Išmaišykite ir troškinkite 2 min.

Bulves supjaustykite kubeliais ir išvirkite. Sudėkite bulves, perlines kruopas ir mėsos kepsnius. Stebėkite sultinio kiekį, kuo jo mažiau, tuo tirštesnė košė. Uždengę dangtį virkite sriubą dar 3 minutes.

Sriuba paruošta! Gero apetito.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku