Daugiau neperku brangios žuvies: pagal šį receptą paruošiau lašišą, ji pasirodė daug skanesnė.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Menkės priklauso ne itin brangių žuvies produktų segmentui. Tai reiškia, kad lašiša yra pigesnė už lašišą ir tuną, todėl jūros gėrybių rinkoje ji yra paklausi. Tačiau kai kurie žmonės sako, kad ruošti lašišas yra sudėtinga. Kažkam nepatinka lašišos skonis, kažkas mano, kad žuvis po virimo yra per sausa.

Tiesa ta, kad lašišą reikia tinkamai išvirti. Jei parinksite gerą receptą, polockas bus mėgstamas pietų ir vakarienės patiekalas. Svarbu parinkti padažą, kepti tam tikrą laiką.

Papasakosime, kaip tinkamai išvirti polocką.

Ingredientai, skirti keptai menkei:

  • Polinezijos – 2 vnt;
  • miltai – 4 šaukštai;
  • žuvies prieskonių – 1 valgomasis šaukštelis;
  • raudonųjų pipirų – 1/3 šaukštelio;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • sūdyti agurkai – 2 vnt;
  • verdančio vandens – 200 ml;
  • grietinė – 4 šaukštai;
  • vandens – 70 ml.

Kepto šlakio paruošimas:

Išvalytą lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Dubenėlyje sumaišykite 3 šaukštus miltų su žuvies prieskoniais, raudonaisiais pipirais ir druska.

Polineko gabalėlius apvoliokite miltuose ir prieskoniuose

. Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite žuvies gabalėlius iš visų pusių, kol paruduos.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o agurkus – pusžiedžiais.

Keptuvėje augaliniame aliejuje

apkepkite

svogūnus, sudėkite agurkus.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Agurkus ir svogūnus užpilkite vandeniu, troškinkite po dangčiu apie 5 minutes.

Dubenyje sumaišykite miltus ir grietinę, supilkite į mišinį verdantį vandenį. Grietinės mišinį supilkite į svogūnus ir agurkus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

REKOMENDUOJAME:  Skanios turkiškos bandelės! Minkštos, sluoksniuotos ir labai aromatingos: gaila, kad niekada anksčiau taip jų negaminau.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Į padažą sudėkite apkeptą menkę, visiškai uždenkite mišiniu.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Žuvį padaže troškinkite 15 minučių uždengę dangčiu.

Дорогую рыбу больше не покупаю: приготовила минтай по этому рецепту, получилось намного вкусно

Poliaką galite patiekti su bet kokiu garnyru. Tai geras vakarienės variantas visai šeimai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku