Kopūstai skanesni už mėsą. Mes esame priklausomi nuo šio patiekalo: visa šeima jį valgo ir giria.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai yra vienas iš geriausiai pažįstamų patiekalų daugumai žmonių Europoje ir Amerikoje. Tiesa ta, kad 70 % šių žemynų šalių kotletai laikomi tradicine vakariene

. Kotletų ateitis gana įdomi

.

Pirmieji kotletus išrado prancūzai. Vėliau šis patiekalas ilgą laiką buvo modernizuojamas NVS ir Amerikoje. Į mėsą buvo dedama prieskonių, taip pat ji buvo smulkinama ir pjaustoma kuo smulkiau

. Tačiau mėsos kotletų era praeina. Dabar daugelis žmonių renkasi daržovių kotletus, nes jie yra sveikesni. Papasakosime, kaip paruošti kotletus su kopūstais.

Kopūstų kotletų ingredientai:

  • kopūstai – kochanas;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • kiaušinis – 3 vnt;
  • miltai – 3 šaukštai;
  • itališkų žolelių – žiupsnelis;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Kopūstų kotletų paruošimas:

Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais. Sudėkite kopūstus į puodą ir užpilkite vandeniu.

8-12 min. pavirkite kopūstus išvirus

. Svogūnus smulkiai

supjaustykite

, pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Išvirusius kopūstus išimkite iš keptuvės dantytu samčiu

. Svogūnus pagal skonį pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Iš kopūstų išspauskite skysčio perteklių ir sumaišykite su svogūnais

. Į kopūstų mišinį įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, itališkomis žolelėmis ir išmaišykite.

Капуста вкуснее мяса. Подсели на это блюдо: вся семья ест и нахваливает

Į mišinį supilkite miltus ir išminkykite iki tešlos konsistencijos.

Капуста вкуснее мяса. Подсели на это блюдо: вся семья ест и нахваливает

Rankas patepkite augaliniu aliejumi ir suformuokite kotletukus. Panardinkite kotletus į džiūvėsėlius.

Капуста вкуснее мяса. Подсели на это блюдо: вся семья ест и нахваливает

Kepkite kotletus keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

REKOMENDUOJAME:  Sultingi įdaryti kopūstai su labai skaniu receptu. Valgoma iš karto

Капуста вкуснее мяса. Подсели на это блюдо: вся семья ест и нахваливает

Капуста вкуснее мяса. Подсели на это блюдо: вся семья ест и нахваливает

Kopūstų kotletus rekomenduojama patiekti su grietinės padažu, krapais. Šie kotletai bus puiki alternatyva mėsos kotletams.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku