Prasti ar tingūs pyragai su krabų lazdelėmis yra gana neįprasti ir skanūs pusryčiai ar užkandžiai. Tiesiog pabandykite tai padaryti.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų::
- krabų lazdelės, 400 g;
- pienas, 150 ml;
- miltai, 150 g;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- Druska, pipirai. Prieskoniai;
- majonezas, 1 valgomasis šaukštas;
- Pusė citrinos.
Paruošimo procesas
Krabų lazdelės pagal skonį, pabarstykite pipirų ir įvairių kvapnių žolelių ir prieskonių mišiniu. Pavyzdžiui, paprika yra tobula.
Pabarstykite citrinos sultimis, išmaišykite ir palikite lazdeles marinuoti 10 minučių.

Sumaišykite pieną su kiaušiniais, druska ir pipirais, supilkite miltus ir sumaišykite su corolla homogeniška ir be gniužulų. Masė turi būti stora, todėl, jei turite skystą konsistenciją, įpilkite daugiau miltų. Žvilgsnyje taip pat galite pridėti kvapnių žolelių arba smulkiai supjaustytų krapų šviežių, daržovių prieskonių su mažais sausų daržovių gabalėliais, žuvies prieskoniais ir kt.
Mes nuleidžiame lazdeles į clerusus, įdedame į keptuvę su šildomu augaliniu aliejumi, kepame iš visų pusių.

Patiekite pusryčius arba užkandį karšta forma. Nors ir šaltyje. Lazdos nėra blogesnės.

Patiekite su majonezu arba sumaišykite su žalumynais ir tarkuotu šviežiu agurku.

