Klasikinės varškės lazdelės gali būti dar skanesnės, jei pridedate aromatizuoto medaus įdaro iš obuolių. Bent jau virimo vargas ir maksimalus malonumas iš patiekalo.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- varškė, 330 g;
- obuolys ir kiaušinis po 1 vnt.;
- pimping druska;
- cukrus ir grietinė 2 šaukštai;
- razinos, 50 g;
- miltai, apie 280 g;
- vanilinas pagal skonį;
- Kepimo milteliai, 1 a.š.
Paruošimo procesas
Varškės sūrį sumaišykite su druska ir cukrumi, grietine ir kiaušiniu. Nutraukite masę, kad užbaigtumėte homogeniškumą, naudodami povandeninį maišytuvą.
Kepimo miltelius ir vaniliną išpumpuokite pagal skonį.
Mes sijojame miltus.
Obuolys pasirenkamas saldus, patrinkite jį ant didelės trintuvės ir kartu su razinomis išbėrimas į masę, sumaišykite.

Miltai pilami į masę ir išmaišo minkštą ir kalią tešlą. Jei masė yra labai lipni ir nelaiko formos, miltai gali būti šiek tiek pridėti.
Stalas apibarstomas miltais, tešla padalinta į 3 dalis, išvyniokite kolobus ir uždenkite plėvele, kad nebūtų išvystyta.

Iškočiokite maždaug 5–7 mm storio sluoksnius, suformuokite stačiakampį ir supjaustykite jo juosteles.

Pirštai skrudinami ant mažos ugnies augaliniame aliejuje skaistalams.

Kvapūs, patrauklūs, minkšti ir ore esantys pirštai yra puikiai skanūs pusryčiai. Įpilkite daugiau grietinės arba medaus.


