Skanūs agurkai žiemai: nesvarbu, kiek aš virsiu – mažai. Marinuoti agurkai garstyčių marinate

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Garstyčių marinatas suteikia agurkams ypatingą, aštrų skonį, jie pasirodo esąs traškūs, tankūs, puikiai tinka kaip užkandis ir salotoms.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • agurkai;
  • vanduo, 2 l;
  • garstyčios, stiprios, 1 pakuotė;
  • cukrus, 300 g;
  • druska, 2 šaukštai;
  • acto, 400 ml;
  • krapų, petražolių, pipirų žirnelių ir kvapnių, serbentų lapų, česnako.

Paruošimo procesas

Iš šio kiekio ingredientų gaunama 5 stiklainiai po 5 litrus.

Dėl marinato, supilkite cukrų ir druską į vandenį, užpilkite actą ir aštrias garstyčias – tik be jokių priedų, įprastų, aštrių garstyčių. Mes užvirsime ir virkite minutę, palikite atvėsti.

Mano agurkai, užpilkite švariu, šaltu vandeniu porą valandų.

Nupjaukite pedunklus agurkais.

Švariuose stiklainiuose mes išplitome pagal žalumos, pipirų, česnako griežinėlių ir dėvėtų agurkų skonį.

Užpildykite marinatą skardinėse – galite šalti, galite šildyti.

Uždenkite dangtelius ir įdėkite skardines į puodą ant rankšluosčio.

Į keptuvę įpilkite karšto vandens – jei marinatas buvo išlietas šiltas ir šiltas, jei marinatas turėjo vėsesnį.

Po verdančio vandens keptuvėje sterilizuokite 5 minutes.

Sukite dangčius, apverskite ir sustokite atvėsti.

Mes laikomės rūsyje ar sandėliuke.

Agurkai pagal šį receptą jums tikrai patiks, ne tik dėl jų skonio, bet ir paprasto virimo proceso.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Vartoju tris obuolius ir kefyrą. Tai geriausi blynai, kokius esu valgęs.
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku