Jei esate pavargę nuo bananų bulvių sutanų ir klasikinių kotletų, pabandykite padaryti šį įdomų ir labai patrauklų patiekalą su paprastu produktų rinkiniu.
Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:
- malti, 600 g;
- svogūnai, 1 vnt;
- duona, 2 riekelės;
- pienas, 100 ml;
- žalumynai;
- druska, papaprika ir kalendra 1 a.š.;
- bulvės, 4 vnt.;
- sūris, 100 g;
- agurkai marinuoti, 3 vnt;
- majonezas, 3 šaukštai.
Paruošimo procesas
Baton arba balta duona supila pieną ir paliekama išsipūsti, tada sumalkite šakute ir sumaišykite su malta mėsa.
Maltoje mėsoje pridedame svogūnų su kubeliais, žalumynais, druska ir prieskoniais, gerai sumaišytais su homogeniškumu. Norėdami paragauti ir padaryti, pridėkite česnako, galite šiek tiek aštrių raudonųjų pipirų.

Bulvės yra trys ant vidurinės trikos ir išspausti iš sulčių.
Sūris taip pat yra trys vidurinėje tritaškyje.
Agurkai trys ant didelės trintukos ir išspaudžiami iš skysčio.
Kepimo forma yra padengta folija.
Mes suformuojame apvalius pyragus, įdedame jį į formą ir gaminame juos mėsos tortilijomis.
Mes išdėliojame tarkuotų bulvių sluoksnį, tada ant viršaus uždėkite agurką, pabarstykite sūriu. Mes darome tinklelį iš majonezo.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.

Į tokius subtilius ir sultingus kotletus su bulvėmis ir sūriu galite pridėti įvairių padažų, šoninių patiekalų ir salotų.


