Kaip skanu gaminti bulves su malta mėsa. Receptas skaniai vakarienei

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei esate pavargę nuo bananų bulvių sutanų ir klasikinių kotletų, pabandykite padaryti šį įdomų ir labai patrauklų patiekalą su paprastu produktų rinkiniu.

Paruošimui jums reikės tokių ingredientų:

  • malti, 600 g;
  • svogūnai, 1 vnt;
  • duona, 2 riekelės;
  • pienas, 100 ml;
  • žalumynai;
  • druska, papaprika ir kalendra 1 a.š.;
  • bulvės, 4 vnt.;
  • sūris, 100 g;
  • agurkai marinuoti, 3 vnt;
  • majonezas, 3 šaukštai.

Paruošimo procesas

Baton arba balta duona supila pieną ir paliekama išsipūsti, tada sumalkite šakute ir sumaišykite su malta mėsa.

Maltoje mėsoje pridedame svogūnų su kubeliais, žalumynais, druska ir prieskoniais, gerai sumaišytais su homogeniškumu. Norėdami paragauti ir padaryti, pridėkite česnako, galite šiek tiek aštrių raudonųjų pipirų.

Bulvės yra trys ant vidurinės trikos ir išspausti iš sulčių.

Sūris taip pat yra trys vidurinėje tritaškyje.

Agurkai trys ant didelės trintukos ir išspaudžiami iš skysčio.

Kepimo forma yra padengta folija.

Mes suformuojame apvalius pyragus, įdedame jį į formą ir gaminame juos mėsos tortilijomis.

Mes išdėliojame tarkuotų bulvių sluoksnį, tada ant viršaus uždėkite agurką, pabarstykite sūriu. Mes darome tinklelį iš majonezo.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.

Į tokius subtilius ir sultingus kotletus su bulvėmis ir sūriu galite pridėti įvairių padažų, šoninių patiekalų ir salotų.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Beprotiškai švelnūs varškės sausainiai. Paprastas ir skanus receptas
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku