Burnoje tirpstantis pyragas! Paruošta per kelias minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai minkštas ir švelnus pyragas su obuolių įdaru.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– miltai, 80 g;

– obuoliai, 4 vnt;

– pienas, 100 ml;

-cukrus, 50 g;

– kepimo milteliai, 16 g;

– citrina, 1 vnt.;

– kiaušiniai, 2 vnt.

Virimo procesas

Obuolius nulupkite ir sutarkuokite ant didžiausios trintuvės – pjaustymui.

Supilkite pusės citrinos sultis ir išmaišykite.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniais, cukrumi ir išplakti iki vientisos masės.

Supilkite pieną ir išmaišykite, suberkite tarkuotą obuolį ir gerai išmaišykite.

Taip pat pagal skonį galite įdėti cinamono.

Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite miltais ir išklokite tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 45 minutes.

Gatavą pyragą atvėsinkite keptuvėje, išimkite ir pabarstykite cukraus pudra arba miltelius sumaišykite su cinamonu ir smulkintais riešutais.

Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0 👎 0 Iš viso: 0
0% 👍 0% 👎

Patiko? Pasidalink! Ačiū.
REKOMENDUOJAME:  Nuostabios salotos „Malachito dėžutė“ šventiniam stalui. Labai skanu!
Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku