Sveiki visi! Dalinuosi, kaip dabar saugau laiškinius svogūnus nuo vytimo. Nereikia šaldyti, džiovinti – paprasta, patogu ir ilgai išsilaiko!

Tinka kepti, sriuboms ir įdaryti – tikras išsigelbėjimas, kai nėra laiko bėgti į parduotuvę.
Ką aš imuosi:
- žalieji svogūnai – 1 kg
- druska – 1 valgomasis šaukštas.
- augalinis aliejus – 100 g
- obuolių sidro actas – 1 valgomasis šaukštas.
Smulkiai supjaustau svogūną, viską sumaišau ir supilstu į švarius stiklainius. Sandariai juos užsandarinu ir dedu į šaldytuvą.
Jis puikiai laikosi, o kvapas nuostabus! Šis svogūnas visada po ranka – nesvarbu, ar jis būtų kiaušinienėje, koldūnuose, ar pyraguose.
Išbandykite ir pasilikite sau – receptas tikrai veikia!
Kaip vertinate šį straipsnį?
👍 0
👎 0
Iš viso: 0
0% 👍
0% 👎
