Apie šį receptą nežinojo net mano uošvė. Jam paruošti užtrunka vos 7 minutes: neįprastas obuolių pyrago įdaras.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kodėl obuolių pyragas yra vienas populiariausių pyragų pasaulyje? Tikriausiai obuolių pyragų atsiradimo istorija susijusi su didžiuliu pačių obuolių populiarumu. Faktas tas, kad saldžių pyragų iš šių vaisių galėjo pasigaminti beveik kiekvienas.

Europos teritorijoje obuoliai augo tiesiog kiekviename sode. Todėl valstiečiai nuolat per šventes ruošdavo saldžius obuolių pyragus. Galite rasti daugybę obuolių pyragų gaminimo receptų. Papasakosime vieną iš obuolių pyrago gaminimo būdų.

Obuolių pyrago ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • grietinė – 150 g;
  • druskos – ⅓ šaukštelio;
  • miltų – 160 g;
  • kildinimo medžiagos – 1 šaukštelis;
  • cukraus – 80 g;
  • augalinis aliejus – 3 valg;
  • obuoliai – 3 vnt;
  • citrinos sultys – 2 valg. šaukštai.

Obuolių pyrago paruošimas:

Sumaišykite kiaušinius su grietine, miltus su kepimo milteliais ir cukrumi. Į kiaušinių ir grietinės mišinį persijokite miltus su likusiais ingredientais, išmaišykite

. Į tešlą supilkite augalinį aliejų, išmaišykite.

Про этот рецепт даже свекровь не знала. Готовится всего 7 минут: необычный заливной яблочный пирог

Išimkite obuolius iš sėklalizdžių, supjaustykite juos smulkia tarka

. Obuolių mišinį

apšlakstykite

citrinos sultimis

. Į tešlą įberkite druskos, išmaišykite. Į kepimo formą įdėkite ½ tešlos, ant jos paviršiaus sudėkite obuolių mišinį.

Obuolių mišinį uždenkite likusia tešlos dalimi

.

Про этот рецепт даже свекровь не знала. Готовится всего 7 минут: необычный заливной яблочный пирог

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

Про этот рецепт даже свекровь не знала. Готовится всего 7 минут: необычный заливной яблочный пирог

Про этот рецепт даже свекровь не знала. Готовится всего 7 минут: необычный заливной яблочный пирог

Gausite greitą pyragą su obuolių įdaru. Jei norite, pyragą galite papuošti cukraus pudra, o įdarą pagal skonį paskaninti cukrumi.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naudojame slapukus siekdami suasmeninti turinį ir skelbimus, teikti socialinės žiniasklaidos funkcijas ir analizuoti srautą. Taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine su savo socialinės žiniasklaidos, reklamos ir analizės partneriais. View more
Sutinku
Nesutinku